Любов - саме суперечливе і дивне почуття. Любов може вознести до сьомого неба, так і впустити в Пекло. Передбачити, як поведе себе невірна романтична муза, неможливо. Іноді там, де в очах виблискував вогонь, вже на наступний день - лише холодні озера. Астрологічний прогноз по справах серцевих на 25 травня дозволить вам не заплутатися і обрати правильний шлях.

Любовний гороскоп, фото: pixabay

Овен: Будьте тактовні у залицяннях до людини, яка вам подобається. Вам довго не відповідають взаємністю? Не думайте тиснути, цим ви лише погіршить і без того напружену ситуацію.


Тілець: У цей день вам випаде шанс познайомитися з людиною, яка згодом стане для вас найближчою. Не пропустіть своє щастя в натовпі.


Близнюки: Ви дізнаєтеся собі ціну і проявитесь як особистість. Ті, кому це не сподобається, можуть відразу йти з вашого кола спілкування з клеймом "маніпулятор" на лобі.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Рак: Сердечні справи у харизматичних Раків можна описати однією фразою: "і не лізьте в наш любовний трикутник, нас там і так семеро.


Лев: День не сприятливий для взаємин або знайомств. У парах можливі сварки, тому зробіть все можливе, щоб зберегти мир і гармонію. Уникайте конфліктів, шукайте компроміс. Ви подібні до атланти, тримає мирне небо у вашій парі.


Діва: Ви дізнаєтеся про свою другу половинку (або симпатію) щось таке, що вас шокує. Дізнаєтеся, до речі, з третіх вуст, але отримаєте неспростовні докази. Як діяти? Підкаже тільки серце.

Терези: Не будьте надто критичні і прискіпливі до тих, хто проявляє до вас симпатію. Самотні Терези ризикують пропустити своє щастя в пошуках когось ідеального. Терезам, у яких є партнер, зірки радять робити йому приємні сюрпризи.


Скорпіон: Опинившись перед непростим вибором у відносинах, слухайте свою інтуїцію. Почуття - така сфера, де не завжди спрацьовує раціональний початок. Вчіться слухати партнера серцем.

Стрілець: Переломний день для Стрільців. Ситуація на особистому фронті може несподівано розвернутися на 180 градусів. Запасіться терпінням і філософським ставленням до всього. Цей день - лотерея.


Козеріг: В інтелектуальному розмові з людиною, яку ви раніше і як протилежну стать не розцінювали, може проскочити іскорка. Будьте обережні в хорошому сенсі - можливо, через 6 років ви відведете цю іскорку в перший клас.


Водолій: Проявіть альтруїзм і чуйність, допоможіть партнеру вирішити хвилюючу його завдання. Це зблизить вас і збільшить градус довіри у вашій парі.


Риби: Ви заслужили другий шанс, і ви його отримаєте. Можливе повернення почуттів до колишнього партнера. Не опирайтеся цього, навіть якщо причин розлучитися було багато, адже ви створені один для одного.