Астрологи склали прогноз для кожного зі знаків Зодіаку, щоб ви могли проявити ініціативу там, де сильні, і уникнути поширених помилок.

Овен

Не приховуйте своїх бажань, і вас чекають дивовижні відкриття у відносинах з коханою людиною. Не бійтеся сказати своє вагоме слово на роботі, і вашу ініціативу оцінять по достоїнству.

Телець

Робіть те, що подобається — це зарядить вас енергією на весь тиждень вперед. Приділіть увагу своєму хобі. Сприятливий день для занять спортом і покращення своєї фізичної форми.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Близнюки

Хороший день, щоб закрити гештальти з минулого і переробити справи, до яких раніше не доходили руки. Ви відчуєте небувалий прилив енергії, і тим краще, якщо ви її направите в ефективне русло. Ви станете душею будь-якої компанії, вашої присутності жадатимуть, так що вечір ви проведете весело.

Рак

Якщо ви хочете провести день спокійно — ні в що не втручайтеся, і просто спостерігайте за всім зі сторони. День підходить для старту нових романтичних відносин. У відносинах з близькими краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Лев

Побудьте наодинці з собою, послухайте, що нашіптують вібрації вашої внутрішньої тиші. Корисно медитувати і виконувати різноманітні езотеричні практики. Єдиною умовою тут буде усамітнення і зосередженість на своєму “внутрішньому Ашрамі”

Діва

На даному етапі вам більше підійде загальна тактика. Якщо спробуєте чогось вимагати від рідних і близьких людей, отримаєте у відповідь роздратування, образи і нерозуміння. Хоча і хитрість пройде не з кожним.

Ваги

Зірки радять вам бути більш відкритими і привітними з людьми. Ваше чарівність допоможе вам у кар'єрному просуванні і побудові особистого життя. Але не лицемірте і будьте чесні. Великим плюсом буде, якщо ви будете говорити близьким ласкаві слова.

Скорпіон

Займіться тим, що було відкладено в довгий ящик. Вдалими виявляться і походи по магазинах, навіть віртуальним. Ви зумієте зробити вигідні покупки, та й просто отримати задоволення від шопінгу.

Стрілець

Дуже цікавий період у плані сердечних справ. Не виключені нові зустрічі та знайомства, які можуть докорінно змінити ваше подальше життя. Зараз просто не можна розслаблятися і плисти за течією, щоб не упустити свій шанс, який з'явиться незабаром.

Козеріг

Постарайтеся не нехтувати правилами безпеки. Зараз у вас є небезпека отримати травму. В любовному плані ніяких змін в гіршу сторону не очікується.

Водолій

Постарайтеся зараз не планувати серйозних заходів і не приймайте відповідальних рішень. У взаєминах з коханою людиною не варто лізти на рожен.

Риби

У цей період ви будете чути багато обіцянок, які можуть надихати. Але не варто плекати помилкових ілюзій. Перед тим як ділити шкуру невбитого ведмедя, добре подумайте.