Коти - прикраса життя і друзі, які зрозуміють, повеселять, помуркають і мило повипрошують їжу. Коти на карантині - все вищеперераховане, а ще постійні намагання заважати працювати. То хвостик, то лапка опиняються на клавіатуру - і власник, який не хоче грубо поводитись із котом, мусить хвилин п'ять робочого часу виділити на вмовляння кота не заважати йому, а сидіти тихенько. Спосіб виходу з такої "котострофи" знайшли у Японії.

На відео чоловік старанно намагається друкувати на клавіатурі, тоді як котик кладе хвостик на клавіатуру. Між чоловіком та котом йде боротьба: він ніжно прибирає котячі лапки і хвости, проте кіт непереможний. Згодом чоловік ставить між котом і клавіатурою екран із перекидного календаря, що, втім, не приносить бажаний результат. Хвостик все одно опиняється на клавіатурі.

Кіт заважає працювати, фото YouTube

Зрештою, чоловік вигадує ідею - поставити на стіл невелику коробку. Кіт, звісно ж, відразу в неї заліз, чим дозволив чоловіку не спотикатись пальцями ні об хвостик, ні об лапки. На відео японець використав красиву білу пластикову коробку, проте можна скористатись і коробкою з-під взуття.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чому коти не люблять ванну і як змусити замазуру помитися, дієві поради.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 вражаючих котів-рекордсменів.

Також Знай.ua писав, що Коти з різнокольоровими очима стали хітом інтернету (фото).