Відомий ізотерик Анастасія Лісіцина розповіла, що з точки зору астрології Венера визначає особливості любовних почуттів, які люди відчувають до оточуючих. Так, до ретроградного руху планет, 13 травня, долучилася Венера. У ретроградний "пояс" залетіли Плутон і Сатурн, а за кілька днів ще одна планета — Юпітер, яка рухатиметься у зворотному напрямку.

Астролог пропонує разом подумати, що таке зворотний рух планет і чому воно важливе для Землі з точки зору астрології, пише одне з українських видань.

Космос, фото pxhere

Ще древні астрологи почали вірити, що позиції небесних тіл на небі зображують події, які відбуваються на Землі. Вони були переконані, що кожна планета, яка переміщується небесною сферою, є переход від духовного до матеріального.

Небесні тіла нашої Сонячної системи обертаються навколо Сонця по витягнутих орбітах, але для спостерігача з Землі все виглядатиме інакше.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Космос, фото Pixabay

Іноді умовного спостерігачеві здаватиметься, що планети навіть "зупиняються", а потім рухаються у зворотному напрямку зі сходу на захід. Саме це явище і називається ретроградним рухом планет. Хоча, звичайно, не варто хвилюватися, планети зі своїх орбіт не зійдуть.

Щоб з'ясувати, що ж відбуватиметься під час періоду ретроградної Венери, який триватиме аж до 25 червня 2020 року, потрібно зрозуміти, який вплив ця планета має на жителів Землі. Ретроградною Венера буває раз на півтора року і цей період триває близько 40 днів.

Деякі астрологи вважають, що в період ретроградної Венери не рекомендується робити пластичні операції, здійснювати великі покупки, купувати коштовні предмети розкоші, брати кредити і навіть одружуватися. Однак ретроградність Венери, як і будь-якої планети, не означає, що потрібно відкласти всі справи і сісти склавши руки. Ні, просто потрібно діяти з розумом, відповідно до інтересів тієї чи іншої планети. Будьте уважні і обережні, адже незабаром і Юпітер стане ретроградним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому бутерброд завжди падає маслом униз? Загадку століття зруйновано, такого ніхто не очікував.

Як повідомляв Знай.uа топ-5 знаків Зодіаку, яких у РАЦС навіть за вуха не затягнеш.

Знай.uа писав, професійний успіх і обережність у стосунках — гороскоп на тиждень 11-17 травня для всіх знаків Зодіаку.