Кожна жінка мріє про красиве, густе та блискуче волосся. Заради розкішної шевелюри більшість готові згорнути гори, будь це дорога косметика або похід у салон краси. При цьому подібного ефекту можна досягти в домашніх умовах.

Щоб волосся було шовковисте і здорове, слід відмовитися від використання фена і привчити себе використовувати корисні маски.

Дріжджова маска

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Для приготування цієї маски знадобиться 1 ч. л. дріжджів, 1 ст. л. меду і 1 склянку теплого молока. Змішайте всі компоненти і дайте настоятися в теплому місці близько години. Далі нанесіть маску на коріння волосся і по всій довжині. Через годину змийте засіб.

мед, дріжджі, молоко, фото Pxhere

Маска з кефіру і жовтка

Змішайте 2 яєчних жовтка, 1 склянку кефіру і 1 ст. л. гірчиці. Потім нанесіть засіб на коріння і по всій довжині. Дайте масці 1 годину побути на волоссі. Після помийте волосся шампунем.

Маска з маслом і лимонним соком

Для домашнього засобу підійдуть оливкова, мигдальна, реп'яхова і рицинова олії. Змішайте трохи масла з лимонним соком і втирайте суміш у шкіру голови. Замотайте голову, дайте волоссю 30 хвилин відпочити і потім можете змивати.

Маска з кефіру і какао

Засіб готується дуже просто. Змішайте 1 склянку кефіру з 1 ч. л. какао порошку і 1 яйцем. Втріть засіб у шкіру голови і розподіліть по всій довжині. Замотайте голову на 1 годину. Потім змийте засіб своїм шампунем.

дівчина, фото Pxhere

Маска з червоного перцю

Змішайте 50 мл реп'яхової олії і 0,5 ч. л. червоного меленого перцю. Потім втріть суміш у шкіру голови і залиште на 20 хвилин. Після цієї процедури бажано прополоскати волосся відваром з трав.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як перестати мити голову кожен день.

Як повідомляв портал Знай.uа, при правильному догляді можна збирати урожай огірків цілий рік.

Також портал Знай.uа писав, як карантин впливає на сім'ї в Україні – загострення гендерних проблем, насильство, алкоголізм.