Засмучена такса страшенно переживала, годину сидячи перед пральною машинкою, де крутилася її улюблена іграшка. Трирічний Пикл скиглив і дряпав дверцята пральної машини, бачачи, як всередині стрибає його плюшева куряча ніжка. Пес не розлучається з нею ні на хвилину, і господині довелося відвернути улюбленця вкусняшками, щоб випрати іграшку. Дивіться жалісливі кадри очікування далі в нашому матеріалі.

Такса, фото: Twitter

Плюшеву курячу ніжку такса отримала в подарунок на Різдво. З тих пір домашній вихованець з нею не розлучався. Ніжка входила в іграшковий набір з бургерами і картоплею, але пес вибрав саме її. Він навіть лягає з нею спати.

Такса, фото: Twitter

Господиня пухнастика, 36-річна Ребекка Тейлор, вирішила випрати іграшку і відвернула собаку ласощами в саду. Потім жінка потай забрала ніжку і відправила її в пральну машинку. Не встигла вона включити пральну машину, як пес, відчувши, що його іграшці загрожує небезпека, почав гавкати і дряпати машинку. Бачачи, що звільнити курячу ніжку не вдасться, він сидів, жалібно скиглячи, поки прання не закінчилася.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Такса, фото: Twitter

Коли Ребекка витягла улюблену іграшку такси з машинки, радості вихованця не було меж.

Пес живе у Ребекки разом з іншими чотирма таксами. Він дуже любить свою плюшеву курячу ніжку і носить її з собою всюди. Такса кладе її поруч, коли їсть і спить.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли папуга вибиває страйк краще за тебе, пернатий красунчик дав майстер-клас з боулінгу.

Також "Знай.ua" писав, у теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.