Як відомо, через пандемію коронавірусу скасували безліч заходів. Багато людей змушені залишатися вдома, однак від цього тварини теж страждають. Керівництво океанаріуму Суміда в Токіо закликали користувачів зателефонувати садовим вуграм по FaceTime, щоб ті згадали, як виглядають люди. Про це повідомляється на офіційному сайті океанаріуму.

Вугри, скріншот Twitter

Так, керівництво океанаріуму дуже переживає з приводу того, що через відсутність відвідувачів вугри побачать в людях загрозу і почнуть ховатися при їх появі. Таким чином, відвідувачі не зможуть на них подивитися, а працівникам буде складніше стежити за їх здоров'ям. Постійний потік відвідувачів поступово рятує тварин від зайвої скромності. І тепер садові вугри починають відвикати від уваги та ховаються навіть при вигляді співробітників океанаріуму.

Тому керівництво попросило всіх небайдужих подзвонити по FaceTime на iPhone і iPad, які встановлені навпроти акваріума з вуграми, щоб тварини могли згадати, як виглядають люди. Відзначається, що під час розмови не можна підвищувати голос, щоб не налякати вугрів, а дзвінки тривають до 5 хвилин. Для виклику доступні акаунти:

  • helpchin001@gmail.com
  • helpchin002@gmail.com
  • helpchin003@gmail.com
  • helpchin004@gmail.com
  • helpchin005@gmail.com

По хештегу #PleaseRememberHumans можна знайти повідомлення з підтримкою одиноких вугрів. Деякі користувачі розкритикували керівництво акваріума за те, що з вуграми можна зв'язатися з Android.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Журналісти дніпровської редакції Чала Марія і Софія Єлагіна вирішили зателефонувати вугрів, приготували вітальну промову, однак їм не відповіли.

Наголошується, що на теренах соціальних мереж вдалося знайти лише одного користувача, якому вдалося поговорити з вуграми. Також зустрічалися повідомлення в Twitter, яким не вдалося додзвонитися. Цей захід пройде ще 4 і 5 травня, а додзвонитися можна з 4:00 до 8:00 ранку за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в під'їзді одного з житлових будинків Львова прогулювалася лисиця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пітбуль привів додому вагітну бездомну кішку і допоміг їй народити.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові качка з сімейством паралізувала рух автомобілів.