Останній день квітня, четвер, 30-е, стане днем очищення душі від страхів, тривог і поганих думок. В цей день астрологи рекомендують визнавати свої помилки, і якщо потрібно, то просити за них прощення. Хороший день для примирення з друзями і близькими, якщо ви були в конфлікті.

Овен

Займіться очищенням свого організму і душі, хороший результат покажуть йога та дихальні практики. Проведіть детокс, це допоможе вам відчути себе оновленим як на фізичному, так і на ментальному рівні.

Телець

Будьте акуратні у взаєминах з близькими. У цей день краще приборкати свою впертість, тому що вона може призвести до сварки з сумними наслідками. Попросіть вибачення у тих, кого могли образити, зателефонуйте друзям, зв'язок з ними перервався.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Близнюки

Ви можете відчувати дратівливість і сердитися на оточуючих через дрібниці. Тримайте в думці, що вони не винні — це всього лише вплив того, як розташовані зірки і планети. Перетерпите, пірнувши в книги або фільми, і зведіть спілкування до мінімуму — завтра стане легше.

Обійми, фото - marieclaire

Рак

Постарайтеся не звертати на себе сторонньої уваги і не давати про себе ніякої інформації. Затаїться, як мишка, присвятіть час творчості і звичайно ж, залишайтеся вдома.

Лев

Не беріть на себе занадто багато, як своєї, так і чужої роботи. Краще відпочиньте, так як подяки можна не дочекатися, а надірватися — цілком.

Діва

Спокійний день без особливих пригод. Увечері можливі позитивні новини, пов'язані з роботою або іншим джерелом доходу. У відносинах з близькими можливе легке непорозуміння, яке, втім, швидко вирішиться.

Терези

Намагайтеся не втручатися в чужу сварку, навіть якщо вас будуть наполегливо до неї залучати. “Розбирайтеся самі”, — золоті слова для сьогоднішнього дня. Саме час розкласти все по поличках у власному житті і привести в порядок свої справи.

Розмова з друзями, фото: freepik.com

Скорпіон

Скорпіонам буде корисно завантажити себе за вуха роботою. Відразу перехочеться з'ясовувати стосунки з людьми. А для цього, як раз, не найкращий день. Зате ви зможете поправити матеріальне становище, навіть сидячи на самоізоляції, якщо прикладіть належні зусилля.

Стрілець

Стрільцям підійде медіа-дієта на добу. Не присвячуйте занадто багато часу соціальним мережам, або іншим “поглиначів часу”. Чим більше самоорганізації буде в ваших діях — тим краще результат.

Козеріг

Сприятливий день, щоб привести в порядок своє житло — помити підлоги, вікна, дзеркала. Прибирання допоможе привести в порядок думки, а в її процесі вас може відвідати несподівана і блискуча ідея.

Водолій

День буде сповнений непередбачуваних подій, до яких неможливо підготуватися заздалегідь. Єдиний вихід — не накручувати себе, і вирішувати проблеми по мірі їх надходження.

Риби

Чудовий день, щоб відійти від звичної для вас самокритики і похвалити себе за вже досягнуті вами результати. Адже, якщо розібратися, ви чудово з усім справляєтеся. Зверніться до друзів за щирою підтримкою, вони не відмовлять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любив без любові: чому чоловік Ванги знайшов свою смерть на дні склянки.

Як повідомляв Знай.uа, Ванга передбачила пандемію та її жахливі наслідки для всього світу.

Знай.uа писав, моторошне пророцтво Стівена Кінга збувається — що побачив король хоррору десятиліття назад.