Кохання — найпрекрасніше та найсвітліше почуття в світі. Однак воно ж і найбільш суперечливе. Ні в одній сфері життя, мабуть, немає стількох особливостей, тонкощів і нюансів як в любові. Щоб вам було простіше йти за цією спокусливою, але місцями небезпечною стежкою, не оступаючись, астрологи приготували для вас корисні поради. Отже, що чекає знаки Зодіаку в справах амурних в неділю 26 квітня?

Овен

Ви, напевно, відчуваєте, як саднять старі рани. Давня любов не дає вам спокою. Вам трапиться можливість завести нові відносини. Хто-небудь симпатичний надасть вам знаки уваги. Але не поспішайте кидатися у вир з головою. Подумайте про іншу людину — як йому бути подорожником, що прикладаються до старої рани?

Телець

Тельців може охопити жага помсти колишньому партнерові або предмету нерозділеного кохання. І навіть випаде слушна нагода. Але хіба помста заслуговує того, щоб наповнювати нею своє серце? Відверніться, послухайте музику, проведіть час з близькими, і ви будете раді, що не піддалися імпульсивному рішенню.

Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Близнюки

Одиноким Близнюкам зірки обіцяють романтичне знайомство. Легкий флірт, взаємні чари , бажання спілкуватися далі. Віддайтеся солодкій миті і не перевантажуйте її далекосяжними планами. Сімейні Близнюки і ті, хто у відносинах, отримають в цей день багато ласки та уваги.

Рак

Шалена обопільна пристрасть, що змітає все на своєму шляху — ось, що зірки приготували Ракам. Летить на всі боки одяг, подряпані спини і палаючі очі — все це у вас буде. А якщо на горизонті нікого не видно, то придивіться уважніше — ваше щастя зовсім поруч.

Лев

В любові вам захочеться продемонструвати свою виключність та зверхність. Це може зустріти нерозуміння у другої половинки, можливі закиди в егоїзмі. Ідеально буде “Розпустити хвіст” через знаки уваги коханій людині — влаштуйте шикарне побачення, подаруйте подарунок, замовте величезний букет.

секрет міцних стосунків

Діва

Високий ризик опинитися в любовному трикутнику, або в конфлікті мозку і серця, раціонального початку з чуттєвим. Діва може відчувати романтичні почуття до двох людей одночасно. Не картайте себе за це, просто правильно розставте пріоритети і будьте чесні з собою і своїми бажаннями.

Терези

Сьогодні ви можете отримати знак уваги від того, від кого вже давно не сподівалися, і це вас шалено надихне. 26 квітня обіцяє стати днем приємних несподіванок в романтичному сенсі. Знайомства, зав'язалися в цей день, можуть стати не тільки приємними, а й доленосними.

Скорпіон

На особистому фронті настають круті зміни — аж до того, що все може повернутися на 180 градусів. Між “голубками” може спалахнути бурхливий скандал, а давні вороги раптом почати зустрічатися. Але зміни — ваша стихія, а деяка “перчинка” — запорука того, що ви не провалитесь в нудьгу. А значить, боятися нічого — все робиться на краще.

Стрілець

Бурхлива вдача Стрільців сьогодні може підштовхнути до конфлікту. Відстоювати свою позицію не варто — саме сьогодні варто звернути незручний розмову і повернутися до нього пізніше. Не дозволяйте миттєвих спалахів емоцій зіпсувати ваш длителный і благополучний союз. Самотні Стрільці — присвятіть час прикрашання себе і саморозвитку.

Любовний гороскоп, фото: pixabay

Козеріг

Дехто поруч вас дуже любить. Але залишається не поміченим. Сьогодні цей чоловік може дати про себе знати. Спробуйте надати знак уваги або дати йому шанс, і ви можете опинитися в самій класній і теплою любовної історії у вашому житті.

Водолій

В амурних справах все спокійно. Ситуація нагадує штиль. Ви будете в тихій гавані відносин. Сварки згладяться, непорозуміння піде на задній план, запанують тепло і вірність. А щоб любов не перетворилася на рутину, частіше робіть компліменти і придумуйте романтичні ігри і сюрпризи.

Риби

Якщо ви знаходитесь в токсичних відносинах, і чекаєте знаку згори, щоб їх розірвати — вважайте, ось він. Працювати над відносинами варто тільки тоді, коли вони в радість, а не в тягар. 26 квітня багато хто з народжених під знаком Риб отримають пропозицію руки і серця. Сприятливий день, щоб зачати плід вашої любові, якщо ви плануєте малюка.