Якщо б ці творці культових фільмів залишали такі епізоди, світ ніколи б не побачив "Термінатора", "Чужого" або "Зоряні війни".

Термінатор 3: Повстання машин

Третій "Термінатор" і без того був фільмом важкої долі, але ця вирізана сцена його б точно зіпсувала. В ній показали смішне відео, де живий прототип Термінатора (сержант Кенді) посміхається і говорить з нестерпно комедійним акцентом.

Термінатор 2: Судний день

Шанувальники другого "Термінатора" в курсі, що було знято альтернативну кінцівку, в якій постаріла Сара Коннор розповідає, що ніякої війни не сталося, а Джон Коннор став успішним сенатором. Але якщо не було війни і посланників майбутнього, то звідкіля міг узятися Джон?

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Чужий

Наприкінці за сценарієм вказувалася сцена, де штурман Ламберт не бачить, що поруч з нею причаївся Чужий, який поступово розпрямляється в повний зріст. Відзнятий фрагмент виглядав настільки дивно, що Рідлі Скотт відправив його в утиль.

Трон

Для оригінального "Трону" було створено досить сміливу за задумом сцену віртуального кохання. Вирізали її швидше з міркувань прокатного рейтингу, хоча деякі вважають, що фільм би вона не поліпшила.

Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів

Лукасом був знятий і змонтований епізод, в якому Обі-Ван з падаваном стикаються в коридорі з загоном генерала Гривуса. Лиходій вбиває полонену джедайку, а наші два лицаря встигають втекти. Цей момент не був гірше основного фільму, тільки сенсу в ньому ніякого не знайшлося.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ фільмів, які скрасять карантин несподіваним сюжетом.

Як повідомляв портал Знай.uа, український режисер показав біль палаючої Чорнобильської зони.

Також портал Знай.uа писав, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" через 20 років, вражаючі фото.