Травень 2020 — місяць, якого в Україні чекають з нетерпінням. Адже якщо все буде в порядку і ситуація з пандемією стабілізується, то держава буде послаблювати, а то і зовсім скасує карантин. І звичайно, всім хочеться знати, що приготував травень, і чи буде цей місяць сприятливим. Повністю передбачити хід подій неможливо, однак знаменитий астролог Павло Глоба вже опублікував прогноз на травень. Цей чоловік відомий як один з кращих експертів в області астрології і таємних знань. Прислухавшись до його порад, ви зробите травень максимально успішним, яскравим і насиченим.

Павло Глоба рекомендує зберігати свою життєву енергію на високому рівні, щоб подолання життєвих перешкод давалося легше.

Овен

Овни сміливо можуть відносити себе до самозакоханих Знаків Зодіаку, але це зовсім не погано, особливо зараз. Самолюбство допоможе їм правильно оцінювати кожну складну ситуацію і приймати важливі рішення без зволікання. Для Овнів травень стане часом, коли можна без особливих труднощів подолати найбільші перешкоди на шляху.

Телець

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Тільцям в травні варто бути обережнішими у спілкуванні з людьми. Цей місяць ідеально підійде для усамітнення, роботи, домашніх турбот. Варто бути гранично обережними з новими знайомствами, не починати жодних важливих нових справ, не виїжджати далеко за межі рідного міста. Корисними будуть зустрічі з рідними і близькими, а також відпочинок і релаксація з другою половинкою, дітьми.

Зоряне небо, фото: Pixabay

Близнюки

У травні зірки і планети хочуть, щоб Близнюки почали більше займатися своїм здоров'ям і менше перенапрягались на роботі. Не варто брати підробітку, втомлювати себе виснажливими тренуваннями, спілкуватися з нервовими людьми. Відомо, що негативна енергетика може навіть викликати хвороби, тому варто менше переживати через дрібниці.

Рак

Наголошується, що в травні Раків очікують численні зустрічі з неприємними людьми і недоброзичливцями. Уникнути конфліктів можна. Для цього необхідно прагнути до пошуку компромісів, а також можна поставити на себе неперебиваемый оберіг від пристріту, заздрісників і проблем. У сукупності ці дві заходи допоможуть Ракам обійти стороною проблеми. У фінансовій і діловій сфері бажано не чекати біля моря погоди. Ближче до кінця місяця можна зустріти любов.

Лев

На початку травня Левам можна користуватися трьома щоденними ритуалами на удачу та успіх. Приблизно до 10 числа зірки і планети будуть в деякому дисонансі і дисгармонії, через що Левів можуть спіткати неприємності в справах, в любові і в роботі. Пов'язані вони будуть з прийняттям важливих рішень.

Починаючи з 10 травня можна будувати плани на майбутнє, ділитися своїми враженнями з колегами і близькими, запитувати у них поради з приводу розвитку подій. Львів очікує велика удача в любовній сфері у другій і третій декадах травня. Можна також здійснювати дорогі придбання, укладати угоди, шукати нову роботу.

найголовніший ваш подарунок - це любов, dari.wiki

Діва

Дівам варто більше уваги приділяти небезпекам і негараздам, які можуть з завидною частотою відбуватися в перші кілька днів травня приблизно до 5 числа включно. Пильно стежити за ними стоїть також небезпечний і непередбачуваний період з 23 по 28 число.

У травні Діви стануть більш сприйнятливими до критики і строгості оточуючих, але не варто ображатися на слова і сприймати все в штики. У всьому сказаному абсолютно точно буде деяке зерно правди та істини. Необхідно навчитися відокремлювати зерно від потоку слів. У такі періоди відмінно проходить робота над собою, духовний розвиток, навчання.

Терези

Для Терезів травень стане часом, коли варто сфокусувати свою увагу на фінансовій сфері і роботі. Підвищити удачу Терези зможуть за допомогою каменів для залучення грошей. Вони допоможуть як в заробітку, так і в процесі здійснення покупок.

Що б не сталося, не варто в травні наживати собі ворогів, особливо на початку місяця. Поки рекомендується простіше ставитися до критики в свою адресу, менше ображатися на людей і частіше проявляти гнучкість у питаннях роботи і грошей. В любові у Терезів настає період спокою і прохолоди. Потрібно дати другій половинці більше свободи.

Скорпіон

У кожного Знака Зодіаку є кращі і гірші риси характеру. У першій половині травня зірки і планети сприятимуть загостренню темних сторін Скорпіонів. Ці люди можуть стати більш уразливими, ревнивими, недовірливими. Саме тому почати травень варто з позитиву, побудови планів. Працювати і займатися справами необхідно без одержимості, щоб не перегоріти.

Приблизно з 14 травня для Скорпіонів настане вкрай позитивне час, в яке можна значно досягти успіху у всіх сферах життя. Головне — слідувати складеним розкладом і планам, не ризикувати зайвий раз. Потрібно тримати все під контролем і як можна менше робити імпульсивні вчинки, щоб не ображати колег і близьких.

Стрілець

У Стрільців очікується досить насичений місяць. Це буде дуже важливий час для людей цього Знаку, тому дуже важливо запрограмувати себе на успіх з перших днів. У цьому Стрільцям допоможуть п'ять способів впливу на підсвідомість. Потрібно більше думати про щось приємне, не фокусуватися на невдачах і неприємний досвід, ставлячись до всього простіше.

У відносинах з друзями, близькими і другою половинкою знадобиться більше прагнення до взаєморозуміння. Якщо люди побачать, що Стрільці прагнуть до пошуку компромісів, то вдасться уникнути нікому не потрібних конфліктів. Не варто розкривати оточуючим людям свої карти, розповідаючи про плани на майбутнє. Такі деталі краще тримати при собі.

Козеріг

У кожного з нас є свої вади та слабкості. У першій декаді травня Козерогам доведеться зіткнутися з загостренням своїх негативних сторін. З-за цього можуть постраждати відносини з близькими, другою половинкою і друзями. Варто уникати егоїзму і ревнощів, менше ображатися і більше часу присвячувати пошуку компромісів.

Інший час людям цього Знака буде везти більше звичайного. Багато справи підуть в гору. Козерогам вдасться закріпити успіх ближче до кінця місяця. Також в травні можна здійснювати дорогі придбання, обмінюватися товарами, робити важливі заплановані покупки. В справах і в бізнесі необхідно слідувати здоровому глузду.

Водолій

Починається дуже яскравий і сприятливий період для Водоліїв. Цим людям у травні вдасться вирішити найголовніші конфлікти і проблеми, стати успішнішими в любові і справах. Варто звернути увагу на три психологічні техніки, які допоможуть представникам цього Знаку залучити бажане в своє життя. Все виходить з наших думок — і успіх, і провал.

Астролог радить бути спокійними і дисциплінованими, особливо ближче до кінця місяця. Це допоможе Водоліям вийти за межі зони комфорту і домогтися найбільш амбітних цілей, вирішити найскладніші завдання. Зірки і планети посилять інтуїцію цих людей, тому їм буде простіше приймати важливі рішення і вирішувати дилеми на своєму життєвому шляху.

Павло Глоба

Риби

Травень — місяць любові для Риб. Самотнім представникам Знака можна скористатися найсильнішими талісманами на удачу в цій сфері. Тим же, хто вже перебуває у відносинах або навіть у шлюбі, можна просто насолоджуватися приємною домашньою атмосферою, більше часу проводити з близькими і другою половинкою. Це підніме настрій.

В справах і в роботі не все буде так гладко, тому краще в кінці весни не ризикувати, не витрачати гроші даремно. У деяких аспектах роботи Риб чекає зрушення з мертвої точки, що буде вельми приємно. Головне зараз ретельніше продумувати кожен свій крок і більше часу присвячувати тим справам, які немає можливості відкласти на потім.