Хочете дізнатися, кому немає рівних у любовних утіхах? Найбільш правдивий рейтинг найкращих коханок за знаком Зодіаку. Астрологи докладно розкажуть про кращих коханок за знаком Зодіаку. Ними заслужено стали народжені під сузір'ям Терезів, Скорпіона і Стрільця.

12 місце — Риби
В принципі, Риби парадоксальним чином можуть бути і чудовою коханкою, і одночасно проблемним партнером. Питання в тому, що чоловікові потрібно.

11 місце — Діва
По-перше, Діву важко задовольнити, а якщо Діва не задоволена, вона змусить партнера займатися з нею сексом до тих пір, поки не досягне кульмінації. Діви полюбляють все вирішувати самостійно і головна задача чоловіка - довести їм, що саме так воно і є, тобто вправно підіграти.

Еротичний гороскоп, фото: pixabay

10 місце — Козеріг
Козероги, як багатьом здається, до сексу взагалі байдужі. Дівчина-Козеріг орієнтується виключно на власні бажання і заради партнера переступати через себе не буде. Але зате вона прекрасно знає себе і в курсі, чого саме і коли саме хоче.

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

9 місце — Рак
Типаж, який працює в двох режимах — серця і розуму. Режими ці змінюються несподівано і часом з руйнівними наслідками для всіх. Рак любить навідліг і ненавидить так само. У неї немає меж, крім тих, що вона сама собі ставить.

8 місце — Телець
Хочеш зіпсувати секс з панночкою-Тельцем — можеш проявляти інфантильність і грайливість, нібито нестримну пристрасть, ну або акробатичних етюдів запропонуй їй на вибір.

Романтика під час карантину, фото: gettyimages

7 місце — Лев
Левиці полюбляють театр однієї акторки у ліжку. Грати вона починає задовго до години Ікс. Спокушати слід неодмінно прилюдно — так, щоб захотілося не лише партнера, але і всім випадковим свідкам. На жаль, значна частина енергії на це витрачається, а на секс не залишається сил.

6 місце — Водолій
Почесне центральне місце в гороскопі займають Водолії, які сексу не хочуть ніколи. А хочуть, по-перше, великої і чистої любові, а по-друге, щоб хотіли їх. У ванні з рожевими пелюстками, на шовкових простирадлах, на кухонному столі або в тамбурі поїзда Київ-Одеса.

5 місце — Овен
Відкриває п'ятірку "кращих коханок" Овен — панянка, яка свято впевнена у тому, що саме вона повинна бути на першому місці. І це було б абсолютною правдою, якби придумали рейтинг "Найбільш темпераментна в світі леді".

4 місце — Близнюки
Коханки-Близнюки досить неохоче занурюються в еротичні пригоди. Тобто на предмет зірватися з роботи на рок-фестиваль в Підмосков'ї, а вранці прокинутися в Пітері біля підніжжя Анічкова мосту — це вони завжди.

3 місце — Стрілець
Панянки-Стрільці завжди з щирою радістю кохаються. Тому що ніхто інший не вміє так цінувати плотські задоволення. Смачно поїсти, задушевно випити, з вогником зайнятися любов'ю — ідеальний вечір! Навіть якщо дівчина-Стрілець голодна, як собака, втомилася, як шахтар, і роздратована, від сексу вона не відмовиться нізащо.

2 місце — Скорпіон
Гуру сексу. Знає все. Вміє все. Пропонувати їй щось новеньке марно, вона спробувала ще тоді, коли ти пішки під стіл ходив, шмаркач. Тобто це правда краща коханка, яку в принципі можна собі уявити.

1 місце — Терези
Та-дам! Почесне перше місце і золота медаль у гороскопі дістаються Терезам. Терези - найкращі коханки, але партнерів вони обирають ретельно і змінюють вкрай рідко. А це означає, що мало кому пощастить дізнатися, яке це — зайнятися любов'ю з жінкою, яка відчуває партнера так само тонко, як себе саму. Хоча, напевно, саме тому Терези рідко змінюють партнерів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Астрологи назвали знаки Зодіаку жінок з найгіршим характером – хитрять, маніпулюють і сідають на шию.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гороскоп ревнощів – які знаки Зодіаку ніколи не пробачать зраду.

Також "Знай.ua" писав, Як уникнути розлучення за допомогою гардеробу? Стилісти дали модні поради "колгоспним" чікулям.