Карантин, введений через пандемію коронавірусу, не для всіх став перешкодою. Наприклад, дівчата в Італії зіграли в теніс, перебуваючи на дахах двох різних будинків. Подія відбулася у місті Лігурія. Італійки піднялися на дахи будинків, які розташовані один навпроти одного, і зіграли партію в теніс.

Дві дівчини з італійського міста Лігурія стали героями інтернету після того, як кинули виклик карантину і продовжили займатися спортом. До того ж зробивши це цілком законним методом.

Італійки зіграли в теніс на дахах будинків, скріншот: YouTube

Користувачі мережі захоплюються тим, як дві мешканки італійської Лігурії знайшли цікавий спосіб продовжувати тренування в умовах самоізоляції. Відео стало вірусним — за невеликий проміжок часу воно набрало понад чотири мільйони переглядів. А 18 квітня ролик було викладено в офіційному "твіттері" АТР.

Варто нагадати, тенісний сезон також був припинений і відновиться не раніше середини липня. Спортсмени, як і всі інші, знаходяться на самоізоляції і підтримують фізичну форму в домашніх умовах.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, посилення карантину в Україні — що робити, коли зупинила поліція.

Як повідомляв портал "Знай.ua", безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів. Безробітним в Україні будуть платити допомогу, як подати заяву

Також "Знай.ua" писав, у Канаді злочинець у формі констебля і влаштував стрілянину на вулиці – загинуло щонайменше 16 осіб. У Канаді зловмисник в автомобілі, що нагадував поліційний, стріляв по людях