Шанувальники гарного кіно влаштували в мережі битву мемів і вирішили пограти в уважних критиків, які легко можуть помітити невдалі ляпи. Виявилося, що у фільмі "Сплеск" на Disney+ голі сідниці героїні виявилися прикриті, і така редактура їм припала не до душі.

Претензії не тільки до якості CGI — багато людей вважають рішення компанії пуританським і пригадують картини з куди більш суперечливішими сценами. Про це активно пишуть користувачі сервісу "Disney+" в соціальних мережах.

Кадри з фільму Splash, скріншот з мережі

Фільм "Сплеск" (Splash), який вийшов в 1984 році, розповідає про роман русалки (Деріл Ханна) і людини (Том Генкс), якого вона врятувала від утоплення, коли він був ще маленьким хлопчиком. В оригінальній картині є сцени, в яких головна героїня постає оголеною. Це стало однією з причин, через яке кіно отримало рейтинг PG, який повідомляє батькам, що деякі моменти можуть бути неприйнятним для юної аудиторії.

Кадри з фільму Splash, скріншот з мережі

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Але у версії фільму на стримінговому сервісі Disney+ (було запущено в листопаді 2019 року) кадри з голим персонажем Деріл Ханни виявилися відредаговані, помітили кіномани. Обговорення однієї зі змінених сцен викликав твіт блогерши Еллісон Преглер, яка показала, що компанія зацензурила голу п'яту точку русалки в моменті, коли персонаж в людській подобі стрибнула у море. Однак уважні користувачі зазначили, що в сервісі можна переглянути третього "Тора", в якому голу попу Халка цензурити не стали.

Тор: Рагнарок, скріншот з мережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Калкін вийшов з тіні заради зйомок, як попсувало життя зірку "Один вдома" - фото.

Як повідомляв Знай.uа "Захар Беркут" підкорив Україну: як пройшла "голлівудська" прем'єра найочікуванішого екшену року.

Знай.uа писав, "Чорнобиль" від НВО запустив незворотній процес в Україні: справа на мільйони доларів.