Астрологи обіцяють спокійний квітень, який може принести щось хороше кожному знаку Зодіаку.

Гороскоп, фото pxhere.com

Овни

Квітень для вас - місяць контрастів, протягом якого ви вирішуватиме навіть найскладніші проблеми швидко і легко, що провокуватиме заздрощі. Намагайтесь бути більш закритими цього місяця.

Тельці

Місяць злетів і падінь попереду у тельців. Втриматись допоможе спокій і працелюбність, які є і так притаманними рисами характеру для цього знаку.

Близнюки

Квітень може принести вам те, до чого ви так довго йшли. Проте будьте обережними, буде багато спокус і хибних стежок. Покладайтесь лише на свою інтуіцію і внутрішні відчуття.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Раки

Цей місяць для вас - час для себе і родини. Всі сили, час і емоції, які ви вкладете у свою родину, повернуться до вас збільшившись. Зв 'язок сформований у квітні допоможе у майбутніх складних ситуаціях.

Льви

Квітень - місця усвідомленості та отримання нових навичок та знань. Не відвертайтесь від можливості вивчити щось нове. Окрім того, ваша самостійність допоможе вам у декількох випадках.

Діви

Діви дізнаються велику кількість нових речей про себе та світ у квітні. Окрім того, активно допомагайте близьким, коли вони звертатимуться до вас. В особистому житті мусить трапитись щось дуже хороше і радісне для вас.

Терези

Розділіть місяць на дві частини: перша частина для заробітку, а друга - для родини і друзів. Саме в ці тижні вони потребуватимуть вас і вашої підтримки.

Скорпіони

Квітень - місяць сюрпризів для вас. Стежте ретельно за своїм здоров 'ям і прислухайтесь до пораду друзів, адже весь місяць “шторимитиме”.

Стрільці

Перш тижні квітня - дні високої активності і продуктивності, проте друга частина - таїть у себе велику кількість небезпек. Уникайте непорозумінь та конфліктних ситуацій.

Козероги

Місяць варто виділити для саморозвитку, адже вас чекає прорив. Думайте, аналізуйте, дізнавайтесь щось нове і знову думайте.

Водолії

Місяць змін на роботі і, водночас, романтики. Разом із тим, в обидвох сферах контролюйте свої емоції.

Риби

Квітень - місяць для вирішення особистих справ. Не бійтесь відмовляти друзям чи родичам - квітень саме для ваших справ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скорпіонам варто забути про надмірності, а Водоліям не завадить відпочити від амурчиків - любовний гороскоп на 29 березня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козерогам краще відмовити від обіцянок, Раки зможуть виправити помилки, а плани Терезів підуть прахом - гороскоп на 29 березня.

Також "Знай.ua" писав, що гороскоп на тиждень з 30 березня по 5 квітня попереджає Тельців, Козерогів і Риб про зміни.