Крім маленького чорного плаття, в гардеробі кожної леді має бути ще один класичний предмет. Незалежно від сезону, або від того, куди зараз повернула мінлива стежка модних тенденцій, цей предмет підійде абссолютно всім і чудово доповнить будь-який образ. Його можна поєднувати буквально з чим завгодно — і отримувати від цього все більш стильні та виграшні луки. Ви напевно здогадалися, що мова йде про улюблену всіма білій сорочці. Як, у вас ще немає такої? Тоді бігом купувати, ну або діставайте з шафи і приміряйте, комбінуйте, насолоджуйтесь. А ми запропонуємо вам топ-5 варіантів, як можна застосувати цю універсальну річ.

З сукнею

Якщо ви хочете виглядати стильно і незвично – поєднуйте білу сорочку з сукнею з бретелями або без них. Такий варіант відмінно підійде як для робочих зустрічей, так і для прогулянки по парку.

З чорними брюками

Поєднання чорних штанів і білої сорочки – класика на всі часи. Зазначимо, що такий спосіб варто доповнити високими підборами, так ви будете виглядати більш витончено і стильно.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

З максі-спідниця з високою талією

Максі-спідниця – це відмінний вибір для весни-2020. Більш того, ця модель є ідеальним контрастом для стилізації з білою сорочкою. Зазначимо, що в такому образі ви будете виглядати вище і стрункіше.

З кросівками

Також спробуйте поєднувати білу сорочку з джинсами і кросівки – це буде виглядати дуже стильно.

З шовковим шарфом

Якщо ви хочете додати акцент в свій образ – використовуйте шовковий шарф. Носіть його на голові, шиї або на зап'ясті.