Гороскоп на 29 березня Овен

Непоганий день для навчання, збору і аналізу інформації. Деякі представники знаку раніше за інших дізнаються про щось важливе. Інших представників знаку чекають приємні звістки.

Гороскоп на 29 березня Телець

Деякі Тельці знайдуть нових союзників і ділових партнерів. Буде шанс навчитися чомусь корисному, отримати інформацію, яка незабаром стане у нагоді. Радують нові справи. Не виключено, що саме сьогодні ви захопитеся тим, про що зовсім недавно мали лише приблизне уявлення.

Гороскоп на 29 березня Близнюки

Корисно буде зосередитися на домашніх справах і сімейних проблемах. Не виключено, що саме завдяки вашим зусиллям багато чого зміниться на краще. Близькі готові підтримати багато ваших починань.

Гороскоп на 29 березня Рак

Раки можуть отримати романтичне продовження нещодавнього знайомства, якщо нічого не матимуть проти. Інтуїція безпомилково підказує, від кого триматися подалі, а про кого краще дізнатися більше. Багато Раків зрозуміють, які допускали помилки в минулому, і знайдуть спосіб їх виправити.

Гороскоп на квітень

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Гороскоп на 29 березня Лев

Намагайтеся прислухатися до порад, деякі з них напрочуд корисні. Друга половина дня підходить для спілкування з близькими людьми. Знайдеться, про що поговорити і чим зайнятися разом. Похід по магазинах краще відкласти.

Гороскоп на 29 березня Діва

Завдяки своїй наполегливості ви зможете отримати те, до чого давно прагнули. Настав підходящий момент для того, щоб проявити ініціативу у справах, запропонувати партнерам щось нове. Співробітництво, що почалося в цей день, може покласти початок довгій дружбі або романтичним відносинам.

Гороскоп на 29 березня Терези

Буде шанс вирішити якісь давні проблеми, покласти край суперечкам і спорам. Люди, які раніше часто критикували і засуджували вас, змінять свою думку. Не виключено, що доведеться коригувати плани або навіть кардинально змінювати їх.

Гороскоп на 29 березня Скорпіон

Багато справ можуть забирати більше часу, ніж ви очікували. Майте це на увазі, коли будете будувати плани на день - залишайте невеликий запас, щоб перевести дух. Можливі несподівані подарунки, приємні сюрпризи.

Гороскоп, фото pxhere.com

Гороскоп на 29 березня Стрілець

Не виключено, що до кінця дня у вас з'являться нові друзі. Відносини з коханою людиною можуть складатися напружено, але ви зможете знайти компроміс. Обговорення планів на майбутнє варто відкласти до вечора.

Гороскоп на 29 березня Козеріг

Перш ніж братися за щось важливе, реально оцініть свої сили і можливості. У цьому випадку вам вдасться уникнути розчарувань і втрат. Небажано зв'язувати себе зобов'язаннями, давати обіцянки: стримати слово буде набагато важче, ніж ви очікуєте.

Гороскоп на 29 березня Водолій

Вам захочеться побути наодинці з собою, а можливість така навряд чи випаде. До того ж можуть несподівано з'явитися нові справи і завдання, і доведеться відкласти все заплановане, щоб зосередитися на них.

Гороскоп на 29 березня Риби

Відкриваються привабливі перспективи, з'являється можливість реалізувати якісь старі плани. Дійте рішуче, намагайтеся нічого не відкладати, прислухайтеся до підказок інтуїції.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про найкрасивіших дружин українських депутатів.

Також портал "Знай.ua" писав, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.