Українці вже не перший тиждень сидять вдома на карантині. Вже з'явилася інформація, що заходи безпеки через спалах коронавірусу covid-19 в Україні продовжили до 24 квітня 2020 року. Щоправда, декому вже набридло відсипатися і відпочивати, є бажання провести цінний час з користю.

Спеціально для наших читачів ми зібрали список з найцікавіших занять, які можна робити в умовах самоізоляції.

фітнес, pexels

Фізкультура

Оскільки на карантин закрили фітнес-центри, вони "пішли" в мережу. На сторінці в Instagram можна знайти онлайн уроки від тих тренерів, що викладали в самих клубах. Такі інтенсиви зазвичай проводять у прямому ефірі. Показують базовий комплекс вправ, щоб і вдома підтримувати себе у формі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Мотивуючі книги, pinterest.ru

Література — ключик до самовдосконалення

Можна перечитати улюблені твір онлайн або друковане видання, до якого так і не доходили руки. Зараз відмінний шанс надолужити згаяне. Дочитати класику або ж розпочати з мотиваційних книг, – зараз саме час.

смартфон, gettyimages

Онлайн-марафони

Якщо ти давно плануєш стати крутим ЅММщиком, схуднути, навчитися готувати, фарбуватися або навіть малювати, все це також можна зробити не виходячи з дому. На тій же платформі Instagram просто нескінченна кількість ресурсів для саморозвитку.

Серіал "Друзі", фото: gettyimages

Без серіалів в 2020 році просто соромно жити

Ви давно хотіли бути в курсі всіх кінематографічних новинок, але не було часу? Тепер його вдосталь і час почати. Всім відома класика – серіал "Друзі", "Теорія великого вибуху", "Як я зустрів вашу маму", "У всі тяжкі". Вони легкі і розвіють будь-яку тугу. Також серіали для "післясмаку": "Чорне дзеркало", "Шерлок", "Картковий будиночок", "Секретні матеріали" і ще сотні інших. Залишається тільки вибрати, що тобі подобатися.

Готування картоплі, скріншот: YouTube

Кухня в твоєму розпорядженні — якщо тільки вдома не застрягла величезна родина =)

Давно не балували близьких незвичайними стравами? На карантині часу вистачить. Картопля запечена з тунцем і сиром. Звучить смачно, але на ділі ще смачніше. Ще страва дуже корисна. Зараз часу вистачить і побалувати сім'ю смачним обідом і навіть приготувати торт. Влаштуйте собі свято.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Брежнєва в грайливому міні подарувала частинку весни на карантині, гарячі танці.

Як повідомляв Знай.uа туалетний папір 585 проби - паніка у світі творить чудеса, фото.

Знай.uа писав, "Зеленський передбачив карантин" - в мережі спливло пророче відео.