Під час самоізоляції і карантину немає причин пропускати українські музичні шоу, кінопрем'єри та виставки. Зараз багато сервісів транслюють онлайн українські фільми та художні виставки. А деякі зірки вітчизняного шоу-бізнесу анонсують онлайн-шоу мало не кожен день.

Онлайн-шоу

У середу, 25 березня, о 8:20 вечора в прямому ефірі пройде марафон онлайн-концертів Карантин Live від Слух. На одній з таких вечірок вже побувала співачка з бандурою Марина Круть.

Переможниця конкурсу "Євробачення-2016" Джамала оголосила онлайн-шоу з кавером на пісню "No Time To Die" Біллі Айліш, головної теми майбутнього фільму про Джеймса Бонда. Співачка, ймовірно, співатиме більше каверів і свої оригінальні пісні.

Кіно

Takflix - це новий онлайн-кінотеатр з українськими фільмами. Всі фільми в цьому сервісі супроводжуються англійськими субтитрами. Поки що його бібліотека фільмів маленька, але досить цікава. Takflix стягує 60 грн за кожен фільм і дозволяє глядачам транслювати його протягом тижня після придбання.

OLL.tv - українська інтернет-телевізійна служба, яка нещодавно почала додавати українські фільми в свою бібліотеку. Підписки на OLL.tv коштують від 184 грн з першого безкоштовного тижня.

Популярні новини зараз

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Docuspace - це онлайн-платформа з короткометражними і повнометражними документальними фільмами про Україну та її людей. Вона була створена Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA. Фільми на Docuspace можна подивитися безкоштовно.

Мистецтво

HeForShe Arts Week в AR. Цей проект доповненої реальності може додати виставку картин українських художниць у будь-яку вітальню з допомогою смартфона. Користувач може оглянути і сфотографувати картини. Всього на виставці AR представлено 14 робіт. Мета проекту - показати зв'язок українських художниць зі спадщиною їх традицій у мистецтві.

Віртуальний тур Ukraine WOW. Ця виставка висвітлює найцікавіші факти української географії, промисловості, історії та культурі. Онлайн-версія пропонує 3D тур виставкою. Також є відео-тур від Ярослави Гресь, генерального директора PR-агентства Gres Todorchuk, яка втілила проект у життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Брежнєва зачарувала шанувальників планами на карантин, закликаючи всіх сидіти вдома.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя розповів, як карантин вплинув на життя його родини.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова з доньками видали найкраще заняття для карантину.