Коли фотограф натиснув на кнопку у потрібний момент, результат може вийти зовсім неочікуваним. У підсумку на фотографіях можна побачити зовсім не те, що планувалося. А інколи — й щось зовсім нереальне. В таких ситуаціях справа не у фотошопі, а у вправних, або й навіть навпаки, руках фотографа.

Часто саме тварини потрапляють у кумедні ситуації і тішать милими знімками. Наприклад, собака, яка потрапила у мильну бульбашку, чи дивовижний кіт-такса. Правда, у не менш смішні ситуації потрапляють і люди, самі того не підозрюючи.

Фото: DonQuixoteDonFlamingo / Via imgur.com

Фото: DonQuixoteDonFlamingo / Via imgur.com

Наприклад, сова, яка ненавмисне "зайняла" місце нареченого, розсмішивши гостей на весіллі. Чи дівчина, яка надто сильно вдихала повітря. А завдяки собаці, який непомітно підкрався до матері з дитиною, у немовляти раптом "виросли" смішні великі вуха.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Фото: bvuuu / Via imgur.com

Фото: i.imgur.com / Via reddit.com

Фото: SmileyFace- / Via reddit.com

Фото: Giant Robot Monkey / Via reddit.com

Фото: Yolosafafofo / Via reddit.com

Фото: rtnekoatsume / Via Twitter: @rtnekoatsume

Фото: Mocomedia / Via reddit.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дельфіни та лебеді "покинули" Венецію — як тріумф дикої природи під час пандемії обернувся розчаруванням. Неймовірні історії про диких тварин тішили людей на фоні пандемії, яка охопила планету

Як повідомляв Знай.ua, восьминогом об кригу — як працював ритуал "магії" на удачу і чому його заборонили. В американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.