У кожного знака Зодіаку є свої особливості, які відрізняють його від попередніх. Сьогодні поговоримо про тих представників зодіакального кола, чиє здоров'я особливо міцне. Вам не страшний ніякий коронавірус. (Все одно мийте руки і уникайте людних місць - це не зашкодить). На думку астрологів, самі стійкі такі знаки Зодіаку:

РАК

У Раків все просто. Немає стресу - немає проблем зі здоров'ям. Вони часто дуже недовірливі і уважно ставляться до свого організму, прислухаючись до кожного сигналу. Будучи природженими "панікерами", раки біжать до лікаря при найменших ознаках нездужання. І майже ніякими болячками не страждають. Проте вразливим місцем Раків є нервова система. Секрет здоров'я цього знаку - сімейне щастя і спокійне, розмірене життя. Якщо близькі Раків знаходяться поруч і з ними все добре – то і представникам знаку нічого не загрожує.

СКОРПІОН

Імунітет Скорпіонів практично невразливий. Природна захист береже тіло цих знаків від вторгнення всіляких вірусів. Імунітет Скорпіонів важливо підтримувати і примножувати, і тоді з цим могутнім щитом ніякої коронавірус буде не страшний. Єдина проблема скорпіонів - часті головні болі. Як і Ракам, їм слід уникати стресу і застою, частіше міняти обстановку і імідж, дивитися на життя творчо.

КОЗЕРІГ

У цього знака Зодіаку дуже рідко виникають проблеми зі здоров'ям, адже він свідомо відмовляється від шкідливих звичок, не ігнорує регулярні обстеження у лікарів і присікає можливість розвитку захворювань ще на їх початковій стадії. Раціоналізм Козерога підказує йому, що краще попереджати проблему, ніж боротися з нею, і це абсолютно вірний хід.

Єдине, чого Козерогам варто побоюватися – це хронічна втома. Постарайтеся час від часу відпочивати від повсякденних турбот і обмежуйте негативні думки.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, таємниця Місяця нарешті розкрита: які скарби приховує загадковий супутник.

Як повідомляв портал "Знай.uа", повний місяць у 2020 році: яких небесних феноменів чекати землянам.

Також "Знай.uа" писав, що червоний Місяць не віщуває нічого апокаліптичного.