Поки пандемія коронавіруса поширюється по світу, а в Києві зареєстрували ще 7 випадків зараження, люди вчаться пристосовуватися до нових (сподіваємося, що тимчасовим) умов життя в карантині. Люди в цій ситуації вдається не тільки зберегти оптимізм, але і залишатися красивими.

Захисні маски - обов'язковий атрибут для тих, хто виходить на вулицю. Найменше цей аксесуар подобається дівчатам. Адже за масками доводиться ховати симпатичні личка і красиві губки. Але вихід є.

Так наприклад у мережі поширюється відеоролик, де візажистка makeupxasena наносить макіяж прямо поверх маски, роблячи її практично непомітною на обличчі!

Навряд чи цей лайфхак підійде для щоденної практики. Ніхто не буде витрачати на це години вранці, та й взагалі при такій епідеміологічної обстановці краще залишатися вдома. Крім того, щоб так замаскувати маску (пробачте за тавтологію), потрібні роки й роки практики візажиста.

Це, швидше, ефектна демонстрація з серії "дивіться, як я можу". А вона дійсно може! Дивіться, насолоджуйтесь, захоплюйтеся і будьте здорові.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хворий на коронавірус нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття: "Температура піднялася". Схоже так у нього починалася пневмонія.

Як повідомляв портал Знай.іа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.іа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим на коронавірус на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив в коментарях журналістам.