Для багатьох людей цей день буде дуже критичним і небезпечним, тому що в повітрі погана атмосфера. Багато метушаться не зрозумій з чого, використовують зайву енергію на порожні розмови і намагаються посваритися. Намагайтеся не використовувати занадто багато сил і енергії. Правити в цей день будуть самообман і зайва самовпевненість. Не піддавайтеся негативу, використовуйте свою силу волі, позитивний настрій і витримку. Найскладніше в цей день – перепад настрою, який буде траплятися не один раз.

Можете не вірити жодним обіцянкам і клятвам, але і загрози теж не матимуть реальної ціни. Не варто схилятися до крайнощів, коли будете проявляти емоції. Краще уникайте туги, сильних веселощів і печалі. Побережіть сили на наступний цикл, він вже скоро.

Гороскоп на березень

У роботі можете вирішити тільки прості запитання, а для складних рішень ефір поки зайнятий зайвим шумом. День буде небезпечним для бізнесу, тому не варто робити того, що може спричинити хоч мінімальні наслідки. І зверніть увагу на оточуючих, хтось може бажати вам зла і нажитися на вашому горі. Тільки для адвокатів день буде хорошим.

Місячний календар, фото: pixabay

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Постарайтеся обмежити контакти з іншими людьми і спілкуватися тільки з тими, кого вважаєте найбільш надійними. Але допомагайте тим, хто захворів і кому необхідна ваша допомога. Також ви можете отримати невеликий бонус, якщо в минулі дні добре попрацювали. Варто послухати поради і не відмовлятися від пропозицій. Економте гроші і не витрачайте їх на непотрібні покупки, інакше втратите фінанси або розтратите їх дарма.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.