У третьому випуску романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ пілот Макс Михайлюк буде здивований. Цього разу індивідуальне спілкування станеться з ініціативи учасниці, яка раптово з'явиться до Максу додому! Але чи не пошкодує дівчина про відчайдушний вчинок?

У минулому випуску Олена покинула проект, так і не скориставшись пріоритетами - ключем від квартири Макса. Учасниця віддала свій шанс іншій дівчині – Дані.

"Керуючись досвідом Лени, яка довго чекала і тому покинула проект, я використовую цей ключ як можна швидше", – впевнено повідомить Дана.

Холостяк, фото СТБ

Учасниця прийме рішення діяти тут і зараз і приїде додому до Макса без попередження! Також на індивідуальне побачення з Максом поїде Даша. Їй дістався другий презент від Лєни – чекова книжка бажань.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Я вирішив запросити Дашу на побачення після картингу, оскільки мені сподобалося наше з нею взаємодію як екіпажу. Я відчув у ній спортивний гарт", – відзначить Макс.

Холостяк, фото СТБ

Холостяк з Дашею покатаються на катку, а вже ввечері Дашу чекає продовження побачення в казковому місці, де все сприяє романтиці і зближенню...Скористається учасниця своєї чековою книжкою бажань на першому індивідуальному побаченні або ж прибереже козир?

Холостяк, СТБ фото

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що підготували красунчику жаркі учасниці і навіщо його розділи.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостяк" почав знайомство з дівчатами – секрети учасниць та раптове побачення.

Також Знай. ua писав, що хто з учасниць встиг наблизитися до самого інтимного з спокусливим Максом Михайлюком.