Любовний гороскоп на 2 березня Овен

Не зайве сьогодні було б привнести деяку інтригу у ваші інтимні відносини. Натякніть своєму коханому на те, що ввечері його очікуєте щось незвичайне і намагайтеся всіма силами підтримувати в ньому зацікавленість, нехай ви ще й не вирішили напевно, чим би його здивувати.

Любовний гороскоп на 2 березня Телець

У Тельців сьогодні прокинеться або заграє з новою силою творчий початок, тому вони будуть чудовими постановниками сексуального акту, який перетворять практично в танець. Вашому коханому залишиться тільки слідувати за вами і відчувати ритм.

Любовний гороскоп на 2 березня Близнюки

Ваші успіхи в ліжку здивують навіть вас. Ви і не знали, що ви так вмієте, та ще стільки раз поспіль! Ваш партнер теж буде приємно здивований. Але до кінця вечора може сильно втомитися: зоряний день сьогодні не в нього. Тому будьте поблажливі. Не замучте його до напівсмерті.

Любовний гороскоп на 2 березня Рак

Сьогодні вам захочеться танцювати. Ну і чудово. Хапайте свого кавалера і можете направлятися в який-небудь заклад, де можна потанцювати. Напевно гнучкі рухи вашого тіла дуже сподобаються вашому партнерові, і ви самі не помітите як пританцюєте до нього в обійми.

Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Любовний гороскоп на 2 березня Лев

Делікатність, терпимість, ніжність - то, чого потребує сьогодні ваш партнер. Не будьте надмірно попереджувальні, але постарайтеся прочитати по очах, чого хочеться вашому чоловікові. Можливо, це виявиться навіть самотність - що ж, час від часу потрібно вміти дарувати і це.

Любовний гороскоп на 2 березня Діва

Трохи гарячого вина сьогодні не зашкодить ні вам, ні вашій половинці. Справжня близькість виникне і завдяки обміну не менш гарячими поцілунками. А можна поєднати два приємних процеси. Просто зробіть ковток вина і напоїть партнера з рота в рот.

Любовний гороскоп на 2 березня Терези

Відмінний день для обміну чим би то не було: новинами, досвідом і навіть партнерами. З ким би ви не змінювалися, ви не залишитеся у програші - хіба що під гарячу руку попадеться ще один такий же щасливчик.

Любовний гороскоп на 2 березня Скорпіон

Сьогодні секс для вас буде важкий вповні, але ви ж не боїтеся труднощів, чи не так? Навряд чи ви станете міркувати на тему «чи варта шкурка вичинки». Будь-якому дурневі ясно, що не варта. Але ви - далеко не дурень. На цьому і стійте.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Любовний гороскоп на 2 березня Стрілець

Сьогодні особливий підйом сексуального настрою у вас трапиться уві сні! Вам гарантовані вельми відверті настрої, так що ви прокинетеся немає від криків, а від власних стогонів. Прокидайтеся, і будите партнера і повторюйте все, що бачили лише уві сні.

Любовний гороскоп на 2 березня Козоріг

Сьогодні вашому партнерові захочеться згадати дитинство - дискотеку в восьмому класі. Тобто весь вечір і ніч ви будете вислуховувати скромні компліменти, міркувати про вічні теми, а потім довго цілуватися в засос. Тут головне цю гру вчасно повернути в потрібне русло, інакше ви так і ризикуєте заснути, не отримавши головної страви.

Любовний гороскоп на 2 березня Водолій

Водолії виявляться в пастці власних уподобань: сьогодні їх буквально доведуть до сказу їх старанні коханці, твердо засвоїли, що саме вам подобається. Але, погодьтеся, коли прелюдія в п'ятий раз починається з посмоктування пальчиків і погладжування п'ят - це трохи набридає.

Любовний гороскоп на 2 березня Риби

В цей день вам варто поводитися безтурботно і безпосередньо, бути по можливості природним і максимально живим. Тільки в цьому випадку вашому партнерові буде просто і цікаво перебувати в вашому суспільстві, розуміти вас і захоплюватися вами. І відчувати до вас справжнісіньку і щиру пристрасть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що від чого варто позбутися і на що звернути особливу увагу, щоб завжди були гроші.

[embed]https://youtu.be/Yy28lGErm2k[/embed