Любовний гороскоп на 1 березня Овен

Овнам сьогодні захочеться заглибитися в сексуальні техніки минулого, порівнюючи їх із сучасними варіаціями. Тому сьогодні на них чекає лише теорія, а практику наразі доведеться відкласти!

Любовний гороскоп на 1 березня Телець

Сьогодні ваш коханий буде сповнений енергії і рішучості робити це в найнесподіваніших місцях. І не треба дивуватися, якщо сексуальну симпатію вам почнуть надавати під час прогулянки в парку, або в черзі в магазині. Просто дайте себе захопити і постарайтеся розділити його ентузіазм.

Любовний гороскоп на 1 березня Близнюки

Сьогодні варто віддати перевагу білизні з мінімумом витребеньок, стразиків, бантиків і тканини. Вона повинна ледь прикривати найпікантніші місця, щоб в наступний момент бути зірваним і відкрити їх у всій їх красі.

Любовний гороскоп на 1 березня Рак

Якщо ви точно знаєте, що якийсь представник протилежної статі не байдужий до вас, зверніть в цей день на нього найпильнішу сексуальну увагу. А раптом він за ніч з вами готовий душу дияволу продати? Тільки не робіть йому боляче, як морально, так і фізично.

Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Любовний гороскоп на 1 березня Лев

У цей день ваші сексуальні бажання і наміри стануть для вашого партнера таємницею за сімома замками. Однак він буде старанно намагатися ці замки відімкнути - і не без успіху. В результаті те, що ви захочете отримати від сексу, ви отримаєте.

Любовний гороскоп на 1 березня Діва

Сьогодні вдень ваш партнер буде добре уявляти собі, що і як має статися між вами в ліжку. Тому якщо щось піде хоч трохи не за його сценарієм, він буде розчарований і ви не отримаєте необхідної вам еротичної віддачі.

Любовний гороскоп на 1 березня Терези

У цей день ваш партнер захоче емпіричним шляхом перевірити, чи мали рацію автори розумних книжок по сексології, а також навчені життєвим і еротичним досвідом друзі, коли давали йому ті чи інші поради щодо поводження з вами.

Любовний гороскоп на 1 березня Скорпіон

Сьогодні сприятливий день для першого поцілунку з вашим потенційним партнером, а також для будь-якого розвитку відносин. Головне, не робити різких рухів назустріч новим інтимним стосункам.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Любовний гороскоп на 1 березня Стрілець

Не намагайтеся сьогодні приховати ваші думки і бажання - все написано у вас на обличчі. Навіть якщо ви чесно стримує свої емоції, вони все-таки дуже явно відбивається на вашій поведінці. Так що якщо вам дійсно хочеться чогось - вперед і з піснею!

Любовний гороскоп на 1 березня Козоріг

Турботи, які несподівано звалилися на вас, не дозволять вам виділити час для денного сексу. Однак ближче до вечора все залишиться позаду і ви будете мати чудову можливість зайнятися з партнером коханням. Зробити це найкраще до настання темряви - як раз до приходу ночі зірки будуть найбільш прихильні до вашої чудової парочки.

Любовний гороскоп на 1 березня Водолій

В цей день лише виняткова віра в себе допоможе вам зважитися на той чи інший відчайдушний сексуальний вчинок, який може докорінно змінити ваше життя і зробити його більш пристрасним і насиченим сексом. Все залежить лише від вас!

Любовний гороскоп на 1 березня Риби

Сьогодні зірки обіцяють Рибам щось видатне у їхньому сексуальному житті. Скоріш за все найбільше буде доставляти вам задоволення - поцілунки, довгі і глибокі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що від чого варто позбутися і на що звернути особливу увагу, щоб завжди були гроші.