Гороскоп на 25 лютого Овен

Не варто дозволяти своїм почуттям або думкам змінювати ваше обличчя. За вами будуть дуже пильно слідкувати, щоб ви могли бути настільки щирими.

Гороскоп на 25 лютого Телець

Тельці стануть дуже сентиментальними. А значить краще не спілкуватися з дуже життєрадісними знайомими, тому що вони просто не зрозуміють вас і доведуть до сліз.

Гороскоп на 25 лютого Близнюки

Близнюки можуть легко заплутатися в своїх думках. Таке трапляється у вас часто, але кожен раз, ніби приходить катастрофа. Вирішіть цю проблему.

Гороскоп на 25 лютого Рак

Помріяти у цей день вам точно не дадуть, а значить не варто будувати плани або цілі. Повірте, вам дадуть чим займатися і без вашого на те бажання.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Гороскоп на 25 лютого Лев

В цей день ви можете почати турбуватися незрозуміло з чого. Зазвичай люди називають це поганим передчуттям. Обережніше з тією сферою, на яку це почуття вказує.

Гороскоп на 25 лютого Діва

Сьогодні ви зможете переробити всі господарські справи, а потім зайнятися ще і тими, які залишилися у вас на роботі. Якщо встигнете чай попити, можете вважати себе щасливчиком.

Гороскоп на 25 лютого Терези

Навколо вас всі будуть дуже сильно поспішати і зможуть заразити вас таким же настроєм. Ось тільки поспішати насправді нікуди, доведеться лікуватися.

Гороскоп на 25 лютого Скорпіон

Всередині вас прокинуться сили, які зможуть здійснити будь-які надії та мрії. Скористайтеся ними для мирних цілей, інакше – нарікайте на себе.

Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 25 лютого Стрілець

Стрільці можуть почати говорити з людьми так, ніби у тих немає ні почуттів, ні емоцій. Але через недовгий час їм покажуть справжню силу істерики.

Гороскоп на 25 лютого Козеріг

Козерогам може сильно знадобитися підтримка в діловому і моральному сенсі. Ось тільки знайдете ви її зовсім не там, де чекали.

Гороскоп на 25 лютого Водолій

Всередині вас знову почнеться боротьба бажань вашої душі зі здоровим глуздом, який диктує вам мозок. На бій піде дуже багато ваших сил.

Гороскоп на 25 лютого Риби

День буде настільки схожим на той, що був раніше, ніби у вас дежавю. Раз так, передбачте майбутні кілька хвилин, може вдасться зробити щось інакше.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні понеділок виявився дійсно важким днем. Стихія оскаженіла і наробила лиха по всій країні. В останні дні погода вирішила помститися за теплу зиму, таких жахів ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, відомий письменник і режисер розповів, коли потрібно насправді відзначати День жінки з якими традиціями він пов'язаний. І ні, це не 8 березня, навіть не сподівайтеся.

Нагадаємо, телеканал «Интер» втратив всякий сором і запустив в ефір програми, присвячені 23 лютому як Дню захисника Вітчизни, підняв таким чином скандал і ще раз показав свій проросійський напрям.