Блогер Грем Стефан завдяки YouTube став мільйонером і поділився секретами успіху. 29-річний чоловік розповів, на що ніколи не витрачає гроші, завдяки чому йому вдається економити 99% свого прибутку.

Відомий YouTube-блогер Грем Стефан розбагатів завдяки своїм відео. У свої 29 років він заробляє $220 тис. в місяць, але витрачає лише 1% цих грошей. Секретом успіху Грем вважає знання основ економіки. Саме вони дозволили блогеру вже у 26 років стати володарем $26 млн.

Грем Стефан, фото: instagram.com/gpstephan

Грем зізнається, що з дитинства не любив тринькати гроші і зважав на кожну копійку, не витрачаючи гроші на безглузді та непотрібні покупки. Саме ця ощадливість допомогла йому в такому молодому віці поповнити ряди мільйонерів.

Наприклад, Грем ніколи не витратить свої гроші на дві речі. Перша — кава поза домом. Блогер-мільйонер зазначає, що, наприклад, в Starbucks чи інших мережевих кав'ярнях по всьому світу дуже велика націнка. А в ресторанах ціни на каву і зовсім зашкалюють. Тому 29-річний мільйонер готує її виключно вдома.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Грем Стефан, фото: instagram.com/gpstephan

Блогер зізнається, що він вкрай рідко їсть поза домом і закупляється в бюджетних супермаркетах. Це також дозволяє йому "не викидати гроші на вітер". Крім усього іншого Стефан не купує дизайнерський одяг. Дівчина молодого багатія повністю поділяє його точку зору і теж живе в умовах жорсткої економії.

"Навіщо мені взуття Gucci за $700, якщо я можу купити виріб такої ж якості в Aldo, Spring або H&M в сто разів дешевше?" - сказав в одному з інтерв'ю блогер.

Грем Стефан, фото: instagram.com/gpstephan

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на планету чекають спекотні 5 років, аномальні коливання температури спантеличили метеорологів

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі