Овен

Овен

Тиждень Овнам каже, що в ці сім днів вас будуть чекати в роботі, кар'єрі, навчанні та інших життєвих позиціях. Зірки радять утриматися від пихи, тому що можете самі собі нашкодити. Не потрібно показувати оточуючим і свою емоційність і вразливість.

Телець

Телець

Гороскоп на тиждень для Тельців каже, що цей тиждень для вас буде цілком сприятлива. Неминучий і негайний успіх чекає при творчому, нетрадиційному підході до розв'язання будь-яких проблем. Також можливі нові знайомства, відновлення втрачених важливих зв'язків. Чекайте дуже несподіваний, але приємний сюрприз. Зірки радять представникам знака поставитися до всього легше.

Близнюки

Близнюки

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Гороскоп на тиждень для Близнюків каже, що у вас почався чудовий період для творчих починань. Тепер вам не доведеться думати-гадати, де шукати натхнення. Вдасться придумати оригінальне розв'язання складної проблеми. Субота і неділя сприятливі для відпочинку з сім'єю, можна подивитися хороший фільм.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Гороскоп на тиждень для Раків говорить, що в цей період вам потрібно спробувати врівноважити свої бажання з можливостями та не обіцяти того, чого не зможете зробити, тому що можете виглядати, як мінімум, нерозумно, не відповідаючи за свої слова. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому, якщо хочете найближчим часом досягнуть своєї мети.

Лев

Знак Зодіаку Лев

Гороскоп для Левів на тиждень каже, що зараз сприятливий період для пошуку нової роботи і зміни діяльності. Проявіть активність і наполегливість в справах, допоможіть друзям і близьким людям. А вихідні цілком і повністю присвятити собі. Також намагайтеся тримати свої справи під контролем. Можливо, ситуація на роботі буде досить заплутаною, тому повноцінний відпочинок вам явно не світить.

Діва

Діва

Гороскоп для Дів каже, що з ризикованими планами і діями бажано поки почекати. Постарайтеся завершити всі справи вчасно, до початку тривалих вихідних, тоді ви уникнете непорозумінь із начальством і фінансових проблем.

Терези

Терези

Астрологічний прогноз на тиждень принесе Терезам напружений тиждень. Не пропустіть важливої інформації. Можливо, доведеться доводити свій професіоналізм. Близьких контактів із начальством, конкурентами та людьми, які вас дратують, краще уникати.

Скорпіон

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіонів попереджає, що в ці дні вам не варто давати волю власним авантюризму, інакше ризикуєте накликати на себе складності. Також чекайте надходження нової інформації. У вихідні все задумане здійсниться.

Стрілець

Стрілець

Гороскоп для Стрільців каже, що цього тижня ймовірні проблеми, але вони успішно вирішаться в вашу сторону. Неуважність може призвести до помилок і запізнень. У вихідні порадує зустріч з коханою людиною, збагачення себе новими враженнями.

Козоріг

Козеріг

Гороскоп на тиждень для Козерогів говорить, що нинішній тиждень може бути напруженою. Можливо, доведеться кудись поїхати надовго. Щоб все витримати, робіть невеликі паузи, дозволяючи собі відпочити. Але не перестарайтеся, бо що може бути важко ввійти у трудовий ритм.

Водолій

Водолій

На цьому тижні Водолії будуть страждати від величезної кількості звалилися на них бажань і від їх хаотичної зміни. Приготуйтеся: настрій буде хвилеподібним. У понеділок ви можете захотіти зіграти весілля, а в середу — звільнитися й поїхати в Тибет. Весь крихкий мир у вашій душі буде летіти по дотичній вниз.


Риби

Риби, гороскоп

Прийдешній тиждень — ідеальний час, щоб розкрити свої творчі або екстрасенсорні здібності, а також продемонструвати їх світу і оточуючим людям. На цьому тижні на вас навалиться багато справ і поганого настрою, але це не означає, що у вас не вийде впоратися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.