Гороскоп на 17 лютого Овен

Копаючись в дрібних, нехай навіть і важливі деталі, ви ризикуєте не розібратися у суті питання. Подивіться на нього скоса і з деякої відстані.

Гороскоп на 17 лютого Телець

Хтось явно поклав на вас очей, і сьогодні ви ризикуєте стати об'єктом активних залицянь. Можливо, цей день стане поворотною точкою вашому житті.

Гороскоп на 17 лютого Близнюки

Сьогодні хтось зможе остаточно і безповоротно зіпсувати вам настрій одним лише своєю присутністю. Ваше завдання - не дозволити цього. Постарайтеся не звертати жодної уваги на такий дратівливий вас об'єкт, і огидне настрій буде забезпечено йому, а не вам.

Гороскоп на 17 лютого Рак

Сьогодні ви зробите велику помилку, якщо хоч на трохи піддаєтеся впливу емоцій, неважливо, власних або чиїхось чужих. Вам знадобиться дуже холодна (не плутати з застудженої!) голова

Гороскоп, фото: strana.ua

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Гороскоп на 17 лютого Лев

Якщо хтось очікує, що сьогодні ви будете виконувати його розпорядження, то він дуже помиляється. Сьогодні ви будете неймовірно вперті, і швидше змусите весь світ танцювати під власну дудку, ніж поступіться позиції хоч на крихту.

Гороскоп на 17 лютого Діва

Сьогоднішній день буде дуже спокійним і, навіть, десь чимось приємним. Може виникнути лише одна проблема - якщо ви з ким-небудь познайомитеся сьогодні, вам доведеться бути обачним у спілкуванні з цією людиною. Він може принести неприємності.

Гороскоп на 17 лютого Терези

Сьогодні час поверне назад, дозволивши вам кинути тужливий погляд на власні молоді роки. Не забувайте тільки, що все в цьому світі відносно. Навіть час.

Гороскоп, фото: стб


Гороскоп на 17 лютого Скорпіон

Сьогодні вам краще притримати свою думку з якого-небудь приводу при собі. Висловивши його, ви ніякого задоволення нікому не доставите, більш того, на вас швидше за все образяться.

Гороскоп на 17 лютого Стрілець

Сьогодні не самий вдалий день для побудови планів, особливо довгострокових. Вони навряд чи виправдаються, а день буде втрачено.

Гороскоп на 17 лютого Козоріг

Сьогодні основним стрижнем, на якому триматиметься вся конструкція дня, повинна стати міцна дружба. Зверніться до друзів за допомогою відразу, як тільки виникне проблема, і вона вирішиться в лічені хвилини.

Гороскоп на 17 лютого Водолій

Сьогодні день обіцяє бути дуже гарячим. Вам, можливо, доведеться попотіти, однак події нині від ваших дій залежатиме практично не будуть. При бажанні можете обмежитися роллю глядача.

Гороскоп на 17 лютого Риби

Якщо ви не в змозі виконувати власні зобов'язання - яке право ви маєте вимагати обов'язковості від інших? Проявіть бажання і здатність відповідати за свої слова, і все стане простіше, в тому числі і для вас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.