Гороскоп на 15 лютого Овен

Вас буде так і тягнути до різних секретів і таємниць. Не слухайте плітки і не влазьте в авантюрні справи.

Гороскоп на 15 лютого Телець

Все, що відбувається навряд чи буде підходити під ваші бажання, але їх ігнорувати не вийде, доведеться підлаштовуватися.

Гороскоп на 15 лютого Близнюки

Навіть якщо ви звикли сильно поважати чужу думку, сьогодні не слухайте її, тільки свою, і твердо стійте на своєму.

Гороскоп на 15 лютого Рак

Ви будете залучати дуже багато захоплених поглядів, так як ваша чарівність не знатиме меж. От тільки оточуючі стануть занадто боязкими.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Гороскоп на 15 лютого Лев

Постарайтеся більше замислюватися про те, що ви говорите, а не відкривати рот з кожного приводу. Повірте, іноді краще просто промовчати.

Гороскоп на 15 лютого Діва

Ідеалізована картина у вашій уяві трохи відрізняється від реальності. Але вашому мозку буде важко впоратися з таким конфліктом.

Гороскоп на 15 лютого Терези

Вам терміново потрібен відпочинок, та ще й бажано подовше. Якщо не можете влаштувати собі відпустку, хоча б візьміть вихідний. Це справа термінова.

Гороскоп, фото: Новое время

Гороскоп на 15 лютого Скорпіон

Скорпіони почнуть сильно чіплятися до людей. Навіть якщо вони заслуговують цього, це ще не означає, що ви повинні себе так поводити. Це не дуже красиво.

Гороскоп на 15 лютого Стрілець

Вам терміново знадобиться відмінний друг і його допомога. Краще навіть заздалегідь попередити його, що збираєтеся відняти у нього багато часу.

Гороскоп на 15 лютого Козеріг

Якщо вам набридли суперечки, то просто визнайте свою неправоту, навіть якщо не вважаєте, що помиляєтеся. Це хоча б обеззброїть співрозмовника.

Гороскоп на 15 лютого Водолій

Сьогодні ви побачите результати ваших великих старань і зусиль. Ви можете зробити виконану роботу ще краще, додати кілька штрихів.

Гороскоп на 15 лютого Риби

Беріть на себе більше задач, ви часто недооцінюєте свої сили і в результаті просто лінуєтеся. Прикро буде, якщо такий чудовий день пропаде дарма.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua священик розповів, як правильно потрібно відзначати велике християнське свято, яке ми святкуємо в цю суботу, Стрітення Господнє.

Також Знай.ua писав, відомий супермаркет знову вляпався у скандал, цього разу через самий український продукт. Так над салом ще ніхто не знущався.

Нагадаємо, синоптики розповіли, на скільки примхливою буде погода в ці вихідні. Попереджаємо, прогноз досить неоднозначний і не всім сподобається.