Еротичний гороскоп на 12 лютого Овен

У вас буде просто нульова статева активність, тому що ваш коханий став нечистоплотним, а ви – дуже гидливими для таких витівок.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Телець

Ваш партер отримає задоволення лише в тому випадку, якщо ви організуєте йому музичний супровід з його улюблених композицій під час сексу.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Близнюки

Вас все так буде сильно дратувати, що і на партнері зірветеся. Можете побити його прямо в ліжку. Найкраще обмежити спілкування з коханим.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Рак

Ви можете не отримати зовсім задоволення від любовних ігор, але ще не потрібно зразу корчити кисле обличчя. Не ваш партнер винен у такому збігу обставин.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 лютого Лев

Залишайтеся на сторожі, навіть якщо своїми ласками змогли притлумити пильність партнера. Так можна його випадково і чужим ім'ям назвати, а це він вже помітить.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Діва

Діви повинні показати себе з хорошої сторони: і виглядати добре, і вечерю приготувати, і показати себе самим пристрасним створінням. Можете потім сміливо вимагати нагороду за це.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Терези

Ви можете трохи побалувати себе різними еротичними новинками. І ще одне – не бійтеся зізнаватися у своїх бажаннях коханому.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 12 лютого Скорпіон

Вам треба особливо помітити те, що скаже ваша половинка відразу ж після сексу. Ці слова будуть максимально щирими і покажуть, що займає його голову.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Стрілець

Зірки зроблять вас сентиментальними, ніжними і плаксивими. Ось тільки партнеру така вологість навряд чи сподобається. Тримайте себе в руках.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Козеріг

Шкода, але у вашого партнера в цей день не буде дару передбачати ваші бажання наперед. Та й він уже придумав, як можна по-іншому розважити вас.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Водолій

Щоб насититися вам може не вистачити і подвійної порції сексу. Але від цього не потовстішаєте, так що можете повторювати стільки разів, скільки потрібно.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Риби

Вам буде складно сконцентруватися на чомусь одному і це проявиться і в сексі. Ваш коханий повинен знати, що ви просто неуважні, а не відкидаєте його.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua деякі українські вищі навчальні заклади потрапили у рейтинг кращих за версією QS World University Rankings.

Також Знай.ua писав, водіям в Україні збираються сильно підвищити штрафи, хоч би так само сильно зростали зарплати.

Нагадаємо, українцям розповіли, що через новий додаток «Дія» не збираються надсилати повістки в армію, це фейки.