FurnishHome пропонує заглянути в свою шафу та переконатися, що одяг не говорить про сором'язливість.

Колір

Так, невпевнена в собі жінка має в основному темні та сірі кольори в своєму гардеробі. Саме таким чином вона намагається злитися з натовпом і не привертати до себе уваги.

Негабаритний одяг

Симпатичні дівчата не рідко бувають невпевненими в своїй зовнішності. Зокрема, жінки з гарною, пишною фігурою часто вважають себе занадто товстими, що змушує приховувати тіло під мішкуватим негабаритним одягом.

Мамин стиль

Деякі покладаються на модний смак своїх матерів, і в цьому немає нічого поганого, але до певного віку. Якщо жінці вже за 40 і вона все ще виглядаєте, як власна мати, то слід переглянути свій гардероб.

Немає золотої середини

Звичка одягатися занадто просто або, навпаки, використовуючи занадто яскраві аксесуари та макіяж, теж говорить про невпевненість. Ті, хто утримується від яскравого стилю, в черговий раз намагаються злитися з натовпом.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Жінки, які надягають все, що у них є, роблять все можливе, щоб показати, що у них немає проблем з самооцінкою. І це теж ознака невпевненості.

Слід зазначити, що у світі мало людей, які можуть любити і приймати себе зі всіма реальними і уявними недоліками. Тільки непевність змушує с'ежіваться і намагатися стати ще більш непомітними.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер виклала в мережу жаркі кадри з фотосесії для Playboy.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кортні Кардашян поділилася незвичайним фото, на якому з'явилася в стильному діловому образі.

Також "Знай.ua" писав, як виглядали зірки на початку своєї кар'єри і який вигляд мають зараз.