Еротичний гороскоп на 3 лютого Овен

Ваші відносини з партнером опиняться під загрозою. На горизонті явно з'явиться хтось зовсім інший, може навіть цікавіший. Ось тільки на вашому горизонті або на його?

Еротичний гороскоп на 3 лютого Телець

В цей день проявиться такий ваш темперамент, до якого партнеру буде дуже складно прилаштуватися. Але якщо вийде, значить він дуже сильно старався.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Близнюки

Перед любовними іграми приділіть увагу іншим атрибутам: столику на двох, палаючим свічкам, гарній білизні. Коханий увійде просто в стан еротичного афекту.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Рак

Ваші друзі почнуть давати багато порад про ваше інтимне життя. Ось тільки не вони потім будуть розв'язувати цю проблему. Покладайтеся на інтуїцію.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 лютого Лев

Не варто поспішати до м'якої ліжка сьогодні секс буде куди більш ефектним, якщо ви виберете для нього не банальне місце. Комод, стіл чи звичайна стіна — цілком відповідні точки опори.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Діва

Готуйтеся до того, що ваш партнер буде неквапливим. Краще взагалі відмовитися від прелюдії, інакше на ній все і закінчиться.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Терези

В цей день ви зрозумієте, що ваші нинішні інтимні стосунки з вашим партнером вельми відрізняються від тих, якими вони були на самому початку. Спробуйте нагадати йому, як то було і спробуйте відтворити це.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Скорпіон

Якщо ваші відносини зайшли в глухий кут, то чи варто їх продовжувати? Зірки радять прийняти всі важливі рішення, які визначають ваше інтимне життя.

Еротичний гороскоп, фото: Pinterest


Еротичний гороскоп на 3 лютого Стрілець

На вас чекає сюрприз з бурхливої ночі і несподіваних поворотів. Якщо не будете вередувати, то ніч точно вдасться, а ви будете ще довго про неї згадувати.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Козоріг

Проти вас зіграє час. Так і не вийде насолодитися сексом і всіма задоволеннями. Можливо, якщо ви трішки перенесете плани і відкладете роботу, щось таки і вийде.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Водолій

Ваші думки повні потаємних сексуальних бажань, але ви в цьому собі не признаєтеся, і змушуєте інших припинити думати про щось подібне. Можливо час зізнатися? Хто як не ваш партнер зможе їх оціни по заслузі.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Риби

Не обов'язково вимагати з криками чогось від партнера. Спочатку виконайте його сексуальний каприз, а він потім з радістю виконає будь-який ваш.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку
з важким характером

Як повідомляв Знай.uа моторошні пророцтва Ванги збуваються одне за іншим

Також Знай.uа писав, що потрібно зробити в повний місяць в лютому