Овен

Овен

Овнам на цьому тижні може надійти матеріальна допомога і підтримка від впливового покровителя. Це особливо відноситься до тих, хто потребує лікування. У цей період можна робити кроки для отримання безкоштовних путівок, спонсорської допомоги, оплати витрат за рахунок благодійних фондів. Частіше проводьте час на самоті: це допоможе вам зосередитися на найбільш важливих питаннях.

Телець

Телець

Тельці на цьому тижні будуть переживати надзвичайний емоційний підйом. Вам буде здаватися, що в житті починається новий, більш радісний і перспективний період. І ці очікування цілком виправданими. Намагайтеся допомагати людям, робити щось для своїх друзів безкорисливо, відкрито. Посилиться ваш дар передбачення. У яких питаннях ви заздалегідь і безпомилково будете знати, яким буде підсумок ситуації.

Близнюки

Близнюки

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Близнюкам на цьому тижні вдасться врегулювати найскладніші й заплутані питання. При прийнятті рішень обов'язково прислухайтеся до свого внутрішнього голосу і намагайтеся діяти м'яко і непомітно, так ви будете більш ефективними. Якщо лікарі радили вам пройти планове обстеження та лікування, то краще всього зайнятися цим на поточному тижні. Можливо, у чомусь ви будете обмежені, однак це не буде викликати у вас почуття дискомфорту.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Ракам на цьому тижні рекомендується зосередитися на формуванні морально-етичних критеріїв, які допоможуть в оцінці власної поведінки та інших людей. У вас з'явиться шанс піднятися на сходинку вище у своєму духовному розвитку. Не виключено, що ви зустрінете людину з містичним складом характеру, який навчить вас душевної щедрості і безкорисливості у вчинках. Зростає роль і значимість дружнього оточення.

Лев

Знак Зодіаку Лев

Леви на цьому тижні відчують в собі достатньо сил і рішучості для сміливих вчинків. Удача супроводжує всім, хто готовий йти на ризик заради досягнення своїх цілей. Не виключено сексуальний контакт з людиною, що займає більш високе за статусом становище. Те, що раніше вам здавалося недосяжним, але бажаним, на цьому тижні може стати вашим завоюванням, перемогою.

Діва

Діва

Цей тиждень сприяє Дівам, які перебувають у шлюбі. Ваші подружні відносини наповнюються новим гармонійним змістом. Це гарний час для примирення після сварки. Також з понеділка по четвер включно буде вдалий час для оформлення відносин, укладення шлюбу. Причому зараз можна не тільки розписуватися в РАГСі, але і проходити обряд вінчання. Будь-які договори, підписані в ці дні, будуть мати непогані перспективи.

Терези

Терези

Терези на цьому тижні, швидше за все, потягне на практичні справи. Вам захочеться знайти нестандартні рішення для будь-яких складних питань. Це вдалий час для тих, перед ким стоять практичні питання, наприклад, пов'язані з ремонтом. З понеділка по четвер включно стануть хвилюючими і пристрасними відносини у закоханих.

Скорпіон

Скорпіон

На цьому тижні на перше місце для Скорпіонів вийдуть любов і шлюбне партнерство. Ваші стосунки можуть підійти до такої межі, коли вам захочеться узаконити, оформити їх. Не виключено, що вам зроблять пропозицію руки і серця або відбудеться любовне визнання. Добре на цьому тижні оголошувати про заручини, грати весілля. Одиноким Скорпіонам рекомендується відвідувати концертні виступи, дискотеки, клуби.

Стрілець

Стрілець

Стрільці на цьому тижні, швидше за все, будуть залучені до справи по господарству. Це гарний час для наведення ідеального порядку, почала косметичного ремонту в квартирі, покупки меблів, для перестановки або перепланування. Зосередивши зусилля на перетворення сімейного вогнища в затишне гніздечко, ви найкращим чином реалізуєте свій потенціал.

Козеріг

Козеріг

Козероги на цьому тижні, швидше за все, багато часу проводитимуть у розважальних поїздках, розвагах, романтичних знайомств і побачень. Попри це, тиждень сприятлива для складання іспитів, заліків. Можна починати новий навчальний цикл, відвідувати курси підвищення кваліфікації.

Водолій

Водолій

Водоліям на цьому тижні рекомендується основну увагу приділити сімейних справах. Намагайтеся вибудовувати відносини в сім'ї на основі взаємодопомоги і підтримки. Це сприятливий період для ремонту квартири, перепланування, для покупки і установки всілякої побутової техніки. Швидше за все, зараз вас буде залучати все те, що робить умови життя більш затишними та комфортними.

Риби

Риби, гороскоп

Рибам на цьому тижні рекомендується орієнтуватися на контакти і знайомства. Ви придбаєте багато, якщо будете активно співпрацювати з іншими людьми, проявіть чуйність і уважність до оточуючих. Можливо, протягом тижня вам доведеться багато часу присвячувати врегулювання не своїх, а чужих проблем. Однак при цьому ви придбаєте багато цікавих і корисних знайомств.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань і неймовірний успіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи заявляють, що у кожного знака з палітри Зодіаку є своє персональне і унікальне слово, яке слідує за людиною впродовж всього його життя.

Також портал Знай.uа писав, що відомий російський астролог Влад Росс розповів, кому пощастить у 2020 році Щури.