Соцмережа Facebook вісім років позначала "дупу Саманти Йесперсен" як бізнес-сторінку і заявляла, що це не порушує правила. Про це пише BuzzFeed.

У 2015 році героїня курйозного скандалу виявила, що сторінка "дупи Саманти Йесперсен" – перше, що бачать користувачі при пошуку її імені. При цьому саму сторінку створили в 2012 році, коли дівчині було 15 років.

скріншоти

В описі зазначалося, що "ця неофіційна сторінка створилася автоматично, так як користувачі проявили інтерес до цього місця або бізнесу". В якості адреси бізнесу було вказано координати колишнього будинку дівчини.

"Сторінка не пов'язана і не схвалена ким-небудь, пов'язаним з "дупою Саманти Йесперсен", - уточнювалося на бізнес-сторінці.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

скріншоти

Потім дівчина зв'язалася з адміністрацією соцмережі, але там їй сказали, що це не порушує правила спільноти. Йесперсен також пробувала зареєструвати сторінку на себе, але в неї не вийшло.

"Мені здається, якщо хтось і знайде цю сторінку, йому здасться дивним говорити зі мною про це. Якби я не отримала роботу через це, мені б точно не подзвонили і не сказали: "Ей, я знайшов сторінку про твоїй дупі, тому не збираюся брати тебе на роботу", - пояснила Саманта.

Саманта Йесперсен

Нагадаємо, що 92-річна бабуся підкорила Instagram і має більше 3 мільйонів підписників.

Як повідомляв портал Знай.uа, пранкери розіграли "Джокера" Хоакіна Фенікса від імені Грети Тунберг.

Також портал Знай.uа писав, що TikTok став сенсацією, а Facebook здає позиції: названо двадцятку найпопулярніших додатків.