Відомий російський астролог Влад Росс розповів, кому пощастить у 2020 році Щури. Відповідний пост він опублікував у своєму facebook.

Так, за словами астролога особлива удача усміхнеться тим, хто працював до цього. Також на грошові надходження можуть розраховувати ті, кому для закриття важливих справ залишився фінальний ривок.

"Відкрийтесь всьому новому, готуйтеся багато працювати для реалізації поставлених перед собою цілей. Навчіться мислити нестандартно. У складних ситуаціях думайте, як би поступила на вашому місці Щур. Пам'ятайте, що цей тотем – справжній стратег, якого ніщо не зупиняє. Будь-яка перешкода з хорошим планом дій можна обійти з мінімальними втратами", - розповідає він.

Чого категорично неможна робити, щоб зберегти удачу, astro.clutch

Не варто ділитися своїми секретами і заздалегідь постаратися зміцнити свої сильні сторони. Також астролог радить оточити себе творчими людьми і перевіреними друзями.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Уникайте таких привабливих, але небезпечних міражів. Зніміть рожеві окуляри, щоб реально оцінити ситуацію і поставити перед собою реальні цілі. Дійте тільки тоді, коли будете впевнені, що ви готові покласти на себе відповідальність за важливі рішення, що тягнуть за собою ряд наслідків, готові до матеріальних великих витрат, ризику втратити все вкладене. Відчуваючи впевненість у собі, ви зможете знайти вихід із будь-якої складної ситуації", - розповів він.

Варто залишити в минулому звички критикувати оточуючих, плести інтриги і чіплятися до дрібниць, а також варто позбутися від накопиченого мотлоху і не нести в будинок новий. Варто ігнорувати все, що відволікає вас від перспективних ідей.

"Приклавши зусилля, ви можете повністю оновитися, почати життя з чистого аркуша. Щур цьому сприяє, так як вона відкриває цикл Китайського Зодіаку, представлений 12 тотемами. Під її заступництвом знаходяться люди, народжені в роки: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 роках. Для них східна господиня підготував багато сюрпризів. Зосередьтеся на зміцненні своїх позицій, на саморозвиток і тоді року буде щасливим", - розповідає він.

Нагадаємо, хто серед знаків Зодіаку потрапить у вир щастя в лютому 2020 року.

Як повідомляв Знай. ua, які знаки Зодіаку щедро обдарує Всесвіт на початку весни.

Також Знай. ua писав, що топ-10 найбільш вірних жінок за знаками Зодіаку.