Астролог назвав головних щасливчиків березня, їхні життя ніколи не буде колишнім. Березень 2020 стане успішним для представників знаків Зодіаку Телець, Скорпіон, Стрілець, Водолій. Астролог Павло Глоба обіцяє їм фантастичне везіння, яке звалиться на них з неба вже на початку березня.

Телець

Березень принесе Тельцям успіх, спокій і радісні звістки. А для отримання подарунків долі Тельцю не потрібно буде нічого робити, оскільки представники знаку завжди будуть в потрібний час та у потрібному місці. В любові у Тельців — період гармонії та взаємності, що позитивно позначиться на настрої та здоров'ї.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Скорпіон

Для досягнення успіху в березні 2020, Скорпіонам доведеться проявити всю свою хватку, діловитість і вміння вести переговори. Попри нелегку боротьбу, представники знаку здобудуть у ній чесну перемогу. В особистому житті спокій буде змінюватися бурхливою пристрастю.

Стрілець

Стрілець в березні буде встигати скрізь і завжди, завдяки ретельному плануванню. Зірки будуть сприяти у паперових справах, астролог радить використовувати цей час ефективно. Сімейним Стрільцям у березні пощастить насолоджуватися гармонією, а самотніх чекає безліч нових знайомств.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Гороскоп, фото: Диалог

Водолій

Початок весни принесе водоліям довгоочікуваний спокій. Всі сфери життя будуть налагоджуватися, а почуття гумору допоможе легко пережити прикрі помилки і дрібниці. Професійна діяльність вийде на перший план, відкривши нові горизонти в досягненні цілей. Місяць буде дуже вдалим для фінансових вкладень, зміни іміджу. Також особливо вдалими виявляться поїздки, подорожі, прогулянки вихідного дня.

Нагадаємо, раніше 2020-й визнано роком веганів: основні міфи про життя без м'яса

Як повідомляв портал "Знай.ua", безмежне кохання та одне задоволення: хто серед знаків Зодіаку потрапить у вир щастя в лютому 2020 року

Також "Знай.ua" писав, що пророцтво для України на Рік Білого Щура: що чекає земляків у 2020