Нещодавно експерти повідомили приголомшливу новину.

Світові езотерики стверджують, що бажання стати блондинкою є причиною втрати фінансового благополуччя і може перетворити вас з успішної жінки в нічим не примітну особу.
Без успіху швидко розбагатіти не вийде, а от позбутися грошей можна за лічені хвилини.
Погляньмо кого наслідують жінки. У більшості відомих, успішних та популярних дів колір волосся близький до натурального. Якщо це блондинка, то і волосся у неї пофарбовані в білий колір, а якщо брюнетка - то в відтінки коричневого.
Але у жодному випадку ніяких кардинальних змін!
Виключення сивина, її потрібно приховувати вміло. Причина проста.
Неприродний колір волосся травмує волосся, а вони - зв'язок із Всесвітом.
Таким чином жінка ламає свою долю всерйоз і надовго Адже знебарвити волосся заради нового модного відтінку сьогодні, жінці з зачіскою середньої довжини доведеться чекати кілька років, поки вони відростуть.
А потім коли зріжеться останній дюйм зруйнованого волосся лише можна буде говорити про відновлення зв'язку з космічними енергіями.
При цьому езотерики відзначають, що освітлення дуже погано впливає на структуру волосся. Вони стають ламкими, відпадають, де попало і, мало того, що зачіска буде виглядати недоглянуто, так опале волосся і посічені кінця будуть притягувати весь негатив.

Деякі експерти з езотерики вважають, що можна зменшити негативний вплив на долю, якщо біле волосся будуть сусідити з натуральними. Однак мелірування не набагато безпечніше повного освітлення. Воно теж притягує злидні. Частина позитивної грошової енергії все одно буде блокована, а смуги внесуть хаос і стануть ще однією перешкодою на шляху до успіху.

Тож вони радять не змінювати кардинально свій колір волосся, дотримуватися простих зачісок і тоді все буде добре.

Нагадаємо, раніше люди, які діють на загальне благо, на благо людства і ніколи не концентруються на своїх матеріальних потребах, завжди отримують більше.


Як повідомляв портал "Знай.ua", у кожного свій "вік страждань". Але вчені визначили, що пік припадає на позначку 47,2 року.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще


Також "Знай.ua" писав про Топ-10 фільмів, що вийдуть у 2020