В народі існує давнє повір'я, що ворожіння на Хрещення - найправдивіші.
Саме у цю ніч вода на всій планеті змінює свої властивості і структуру. Навіть з-під крана тече вода, яка не псується роками. А її здібності вважають священними. До того ж це означає, що гадання також буде найбільш правдивим та дійсним в порівнянні з іншими святами.

4 способи ворожіння у водохресну ніч:

1. Опівночі наберіть в стакан води.Залиште його на цілу ніч та поставте своє питання. Але так, щоб відповідь була лише "так", "ні" або "не скоро". Прошепотіть питання над склянкою з водою і виставте на вулицю. Якщо вранці вода покриється рівною кіркою льоду, то ваше бажання збудеться, якщо лід з бульбашками і вибоїнами, то чекати виконання задуманого не варто, якщо ж ви виявите вранці в гуртку просто воду, то події відбудуться ще не скоро.

2. В ніч з 18 на 19 січня 2020 року наберіть в три склянки чистої води. У кожну з них посадіть цибулину і на трьох шматках бумаги напишіть свої бажання. Поставне склянки в ряд на підвіконні, а під них листочки. Тут, звичайно, доведеться почекати, яка з цибулинок перша випустить зелені пір'ячко, та мрія першої і збудеться.

3. У глибоку керамічну тарілку налийте води. Поруч поставте свічку та запаліть її. Згадайте бажання, візьміть свічку і почекайте, поки віск не почне капати прямо в воду. Дайте воску охолонути, а потім уважно розгляньте отриманий малюнок. Кільця - до весілля, великим радощів і щасливим подіям, коляска - до народження дитини, птиці - новини або подорож.

4. Для наступного гадання можна використовувати таку ж тарілку з водою, що і в попередньому. Напишіть на невеликих папірцях по бажанню на 2020 рік. Прикріпіть листочки до країв тарілки. Тепер візьміть церковну свічку і відріжте від неї приблизно 1 - 2 сантиметри. Маленький шматочок свічки запаліть, за допомогою розплавленого воску приклейте всередину яєчної шкаралупи. У вас повинно вийти щось на кшталт човники, де замість вітрила - запалена свічка. Опустіть свого імпровізованого човника на воду в самому центрі тарілки. До якого з листочків вона припливе, то бажання і збудеться.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли коли правильно набирати воду на Водохреща.


Як повідомляв портал "Знай.ua", занурюватися можна не всім. Медики відзначають, що морозні процедури можуть призвести до загострень захворювань і стрімкого погіршення самопочуття.


Також "Знай.ua" писав, що за словами представників церкви, про Хрещення Господнє не варто думати, як про купання в хрещенські морози.