Прогноз на 23-й день

День виявиться дуже важким, з потужною енергетикою, яка змушує людей проявляти агресію і піддаватися нерозумним ідеям. Дуже легко сьогодні в'язатися в авантюру або потрапити під звабливі чари. В людині прокидаються тваринні інстинкти: більше хочеться їсти, битися, сильніше проявляється страх і лінь.

Не можна проводити цей день в байдикуванні, піддаватися занадто бурхливим емоціям і слідувати за яскравими людьми. Постарайтеся зберегти душевний спокій і уникнути натовпу, а також конфліктів. Також 18 січня погано підійде для одружень. Усі сни цього дня постарайтеся сприймати навпаки.

Місячний календар, фото: Мир 24

У багатьох людей можуть загостритися інтимні проблеми і послабиться імунітет. Постарайтеся, як тільки можна, захистити організм від переохолоджень та контакту з хворими. Не стрижіть нігті і не робіть операції. З продуктів краще їсти молочні продукти, а ось від м'яса відмовтеся.

З грошима все може скластися по-різному. Для простих питань це гарний час, але серйозні рішення краще не приймати, а переговори перенести на інший день. У відносинах люди можуть проявити злість, ревнощі і образу, будуть відчувати себе обдуреними. Якщо не можете говорити без недомовленості і без складних натяків, то краще взагалі не спілкуватися з дорогими вам людьми.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

І все ж 23-й день місячного календаря добре підійде для прибирання, облаштування житла і забезпечення його захисту. Варто провести час в посту і стриманості, а будинок окропити святою водою і окурити ладаном і кмином.

Місячний календар, фото: Вести. Наука

Прогноз на 24-й день

Цей день непогано підійде для стрижки, хоча краще було б це зробити ще вчора. У вас може прокинутися сила природи, але вже більш доброзичлива. Хоча люди все ще не будуть до вас ніжні і ввічливі, але хоча б не будуть хотіти ображати вас і грубити вам навмисне.

Місячний календар на січень

В роботі і в бізнесі, потрібно вести себе активніше, не закидати розпочаті справи, а якщо проект дуже складний, то просто зробіть його в інший день. Якщо ви берете участь у виставці або якомусь виступі, то вам дуже пощастило сьогодні. Не жалійте себе, енергії для досягнення цілей вам вистачить, а якщо втомилися, просто зробіть більш довгу перерву.

На важке тренування краще не йти, а от силове вам добре підійде. Для тих, хто проти вправ з вагою, кращим варіантом стане йога або аеробіка. Найголовніше в цей день не сумувати, відмовитися від подорожей і не лінуватися.

Як повідомляв Знай.uа українці вже відреагували на указ Зеленського про призов до 18 років.

Також Знай.uа писав, стало відомо, що буде якщо не перестати пити після 40 років.

Нагадаємо, в неділю святкують Водохреща, під час якого проводять різні обряди і є багато прикмет.