У 2021 вийде серіал виробництва компанії Amazon Studios по мотивах саги Джона Толкіна "Братство кільця". Нині творці багатосеріальної картини підбирають акторів. Однак вже стало відомо, що участь у зйомках візьмуть актори серіалу "Гра престолів".

Зокмера, актор Джозеф Моул, який зіграв персонаж Бенджена Старка — брата Єддарта, стане головним злодієм серіалу Ореном, передає Deadline.

Джозеф Моул у ролі Бенджена Старка

В серіалі про Середзем'я роль героя Балдора отримав Роберт Арамайо, якого глядач міг запам'ятати як молодого Неда Старка з тієї ж "Гри престолів" у шостому і сьомому сезонах. Ця роль спершу дісталася Уіллу Поултеру. Однак той відмовився від зйомок через проблеми з робочим графіком.

Роберт Арамайо у ролі молодого Неда Старка

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Вважається, що в серіалі від Amazon беруть участь також Ема Хорват ("Шибениця 2", "Не дивися глибше"), Маркелла Кавена ("Пікнік у Висячої скелі"), Морфідд Кларк ("Дракула", "Капкан") та Максим Бродлі ("Молокососи", "Холліокс").

Відомо, що Amazon Studios викупила права на екранізацію саги у нащадків Толкіна за 250 мільйонів доларів США. Окрім цього, студія взяла зобов'язання зняти 5 сезонів. У першому сезоні, ймовірно, буде 20 серій. Загальний бюджет серіалу становить один мільярд доларів.

Нагадаємо, що помер зірка "Гри престолів": "Був справжнім лідером".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд.

Також "Знай.ua" писав, що Санса об’єдналася з Тіріоном проти білих ходаків: в мережі показали вирізані сцени останнього сезону "Гри престолів".