Часто під час новорічних канікул з'являється більше вільного часу, який часто хочеться провести з близькими людьми. У більшості випадків не обійтися без накритого столу і купи різних страв. Дієтолог-нутриціолог Олена Кален на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася корисними порадами про те, як уникнути переїдання.

Дієтолог поділилася корисними порадами

Так, вона повідомила, чим можна замінити бажання постійно жувати щось смачненьке і не набрати зайві кілограми.

У тому випадку, якщо Ви стали ініціатором зустрічі, то найкраще провести час поза домом і поза столу, сходіть разом куди-небудь. Проведення часу на свіжому повітрі доставити значно більше задоволення. Адже під час активних ігор і заходів виникають різні ситуації, де комусь потрібно допомогти встати або не дати впасти або навчити чогось.

Дієтолог поділилася корисними порадами

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Наголошується, що в подібних ситуаціях відносини один з одним стають значно теплими, ще більш близькими і довірчими, що гарантовано радує і зміцнює сім'ю.

До того ж, якщо вибирати активний відпочинок у новорічні канікули, то цей період стане як раз найбільш сприятливим для зниження ваги, оскільки рухливі ігри на свіжому повітрі також збагачують організм киснем, що поліпшує обмін речовин і сприяє зниженню ваги.

Дієтолог поділилася корисними порадами

У тому випадку, якщо погода буде далеко "нельотна" і всім комфортніше залишитися вдома, то можна зібратися і за веселими іграми та історіями. Можна приготувати напої і закуски на той випадок, якщо хтось зголодніє.

Нагадаємо, що завдяки кетогенній дієті житель США Майк Горман без неймовірної шкоди для здоров'я схуд на 150 кілограмів. Чоловік вживав більше жирної їжі і білка, але мало вуглеводів.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий британський актор Генрі Кавілл, який зіграв головну роль в серіалі "Відьмак", розповів про виснажливої дієти.

Також портал Знай.ua писав, що надмірна вага призводить до збільшення кількості шкідливих викидів в атмосферу.