Про появу привидів заявляють в різних місцях. Так, люди запевняють, що у їх будинку бродять душі людей, які жили тут раніше. Деяким вдається зафіксувати дивні явища в покинутих приміщеннях або в горах. Не всі вірять в існування потойбічних сил, однак існують явища, які дуже важко пояснити.

Брокенського примари вдалося сфотографувати на високому гірському хребті Чорногорії. Повідомлення про це з'явилося в групі "Клуб Піших Туристів" в Facebook.

Брокенским примарою прийнято називати рідкісне оптичне явище, яке проявляється в горах. Людина може бачити свою тінь на поверхні туману.

На іншому кінці світу – в Актау шкільного сторожу вдалося зафіксувати дивні звуки, які він почув вночі у будівлі школи. Він стверджує, що в порожньому приміщенні навчального закладу було чути дитячі голоси і дивні лякаючі звуки.

Проте охоронець пояснив, що всі учні та педагоги вже розійшлися по домівках, і в школі, крім нього, нікого не було. Злякавшись, він почав читати молитву.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Дивне явище у власному будинку побачила мати чотирьох дітей з американського штату Північна Кароліна. 34-річна Лейла Лівінгстон (Leila Livingston) одягалася у себе в спальні і помітила на моніторі відеоняні незнайому темноволосу жінку, яка сиділа на дивані і спостерігала за дітьми.

Жінка дуже злякалася і тут же побігла до дітей. Проте коли вона увійшла в кімнату, жінки не було на дивані. Вона зазначає, що діти були дуже спокійні і дивилися мультфільм.

Нагадаємо, у Карпатах засікли Брокенського примари.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай. ua писав, що показали добірку містичних фото з минулого.