У четвер, 19 грудня, сталася найочікуваніша подія цього року для кіноманів та прихильників космічного світу Джорджа Лукаса — у прокат вийшов фільм "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Це остаточна частина відомої саги, якій вже 40 років.

Фантастичний пригодницький фільм "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження" – це продовження попередніх фільмів серії. Спершу планувалося, що режисерське крісло посяде Колін Треворроу. До зйомок він планував приступити у 2017 році. Та через творчі розбіжності із продюсерами Треворроу пішов з проекту.

Зоряні війни: Скайвокер. Сходження

Режисувати фільм погодився Джей Джей Абрамс, який вже брав участь у роботі над космічною сагою, знявши сьомий епізод.

Відомо, що картина показала у прокаті не такий результат, на який очікували творці. Так, у Північній Америці покази стартували гірше, ніж того очікували творці й прогнозували критики. За прем'єрний вікенд у прокаті епізод зібрав 175,5 мільйона доларів, а за прогнозами касовий збір повинен був сягнути 195 мільйонів доларів. У Китаї за перший вікенд дев'ятий епізод "Зоряних війн" вдалося виручити близько 12 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Зоряні Війни

Це надзвичайно мало для такого масштабу картини. Зазначимо, що бюджет фільму склав 150 мільйонів доларів.

Нагадаємо, вейпи прирівняють до звичайних цигарок: що варто знати любителям "подиміти" про ідею Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями: "Було честю зробити це".

Також портал Знай.uа писав, що померла авторка саундтреку до "Друзів" Еллі Вілліс: як звучала легендарна І'll Be There For You.