Овен

Овни повинні стежити за своїм раціоном і обмежувати себе в алкогольних напоях, так як шлунок і нирки можуть підвести. Важливо не нехтувати овочами і в цілому не позбавляти себе білка і заліза. Також Овну варто завжди одягатися по сезону і стежити за своїми зубами.

Гороскоп хвороб

Телець

Тельцю потрібно більше рухатися, інакше йому загрожує зайва вага, в результаті чого постраждає серце. Також необхідно бути напоготові з хребтом, шиєю і горлом. Тельці повинні стежити за станом статевих органів.

Близнюки

Близнюкам краще поберегти свою нервову систему. Також варто бути уважними з кишечником, суглобами і легкими. Для Близнюків дуже важливий нормальний сон, а емоційна втома загрожує стабільної безсонням.

Рак

Фізичний стан Раків сильно залежить від душевного. Нирки, шлунок, голова, ноги і шкіра — слабкі місця. Прищі, висип, почервоніння — явні сигнали, що з настроєм щось не так.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Показати ще

Лев

Лев дуже боїться будь-яких болячок. Разом з тим Лев дивно неуважний до навколишнього середовища: не дивиться під ноги, не дивиться по сторонах, в результаті чого може травмуватися. Також їм потрібно берегти серцево-судинну систему, а саме правильно харчуватися і відмовитися від куріння.

Гороскоп хвороб

Діва

Постійна напруга дає про себе знати – через нервове виснаження, через негаразди зі шлунком. Дівам необхідно вміти розслаблятися, щоб не загнати себе.

Терези

Душевний стан Терезів відрізняється стабільністю, чого не можна сказати про здоров'я. Зокрема, Терези не знають міри в їжі, в результаті чого це призведе до зайвої ваги, проблем з шлунком і печінкою. Рекомендується стежити за своїм харчуванням.

Гороскоп хвороб

Скорпіон

Вухо-горло-ніс, ноги — вразливі місця Скорпіонів. Також вони схильні до варикозу, проблем з очима. Рекомендується не переоцінювати свої фізичні можливості.

Стрілець

Стрільцям потрібно бути трохи спокійніше і обачнішими. Вони весь час кудись поспішають і живуть на повну котушку, в результаті чого можливі проблеми з легенями, печінкою, суглобами.

Козеріг

Слабкі місця Козерога - нервова система, кістки, шкіра. Це зуби, які у Козерогів або ідеальні самі по собі, або вимагають уважного догляду.

Гороскоп хвороб

Водолій

Водолія рекомендується більше активності та перебування на свіжому повітрі. Однак Водолій не любить рухатися і воліє сидіти в чотирьох стінах, в результаті чого це призведе до ускладнень з вагою, судинами, серцем.

Риби

Риби мало рухаються, часто застуджуються, часом погано харчуються і страждають від проблем шлунково-кишкового тракту. Ним не слід зневажати їжею, багатою фосфатом заліза, є огірки, боби, печінку.

Гороскоп хвороб

Нагадаємо, що астрологи назвали головні причини для розлучення кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Венера увійшла в знак Водолія, в якому пробуде до 13 січня 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що знак Зодіаку може багато чого розповісти про характер і смаки людини, а також по цьому знаку можна вибирати другу половинку, адже деякі знаки сумісні, а інші не підходять один одному.