Еротичний гороскоп на 8 грудня Овен

Яким би не був багатообіцяючим не був сьогоднішній день, його закінчення обіцяє вам розчарування в інтимній сфері життя. Від сексу ви отримаєте не те, не так, і не в такій кількості, як чекали і смакували заздалегідь.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Телець

Тельці сьогодні дуже хочуть випробувати оргазм, проте довести їх до еротичного блаженства – справа нелегка. Тому, швидше за все, в ліжку вам доведеться допомогти своїй половинці не тільки порадою.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Близнюки

В цей день ви з легкістю вмовитесь на будь-яку еротичну авантюру, яку придумає ваш винахідливий партнер. Головне, щоб вона не шкодила ні вашому, ні його здоров'ю.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Рак

Делікатність, толерантність, ніжність – те, чого потребує сьогодні ваш партнер. Не будьте надмірно попереджувальні, але намагайтесь прочитати по очах, чого хочеться вашій половинці.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Еротичний гороскоп на 8 грудня Лев

В цей день ви без зусиль принесете вашому партнерові задоволення. При цьому він може відповісти вам взаємністю і теж постаратися від душі, а може і розслабитися та отримувати кайф.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Діва

Нудотна романтика і солодкава ніжність сьогодні вам остаточно набриднуть, тому в ліжку для вас стануть, прийнятні більш різкі варіанти. Спробуйте почати прелюдію не з поцілунків, а з покусування.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Терези

Якщо Терези відчують сьогодні слабкість або неприємне потягування внизу живота – нехай знають, що це сигнал про нестачу сексуальної розрядки. Ваше завдання сьогодні – це будь-яким способом зняти накопичене збудження.

Еротичний гороскоп, фото: Pinterest

Еротичний гороскоп на 8 грудня Скорпіон

Відмінний день для того, щоб що-небудь зістригти. Зірки рекомендують дійти до перукарні і зробити не тільки модну стрижку на голові, але і інтимну стрижку також.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Стрілець

В цей день жодна з дій чи бажань вашого партнера не буде випадковою, тому зірки рекомендують налаштувати свою інтуїцію на його хвилі і ловити все, що він скаже, захоче чи зробить.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Козеріг

Тільки чари здатні змусити вас сьогодні з ентузіазмом подивитися на пропозицію партнера відмовитися від сну і присвятити всю ніч коханню. Щоб уникнути образи з його боку, запропонуйте в якості компромісу перенести дійство на вихідні.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Водолій

В цей день вашому партнерові буде досить важко вирішити, що він хоче отримати від ваших інтимних відносин, тому він буде бігати і шукати, втрачати і знаходити – що зовсім не сприятиме підняттю у вас настрою і сексуальності.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Риби

Сьогодні день у Риб складеться особливо приємно в сексуальному сенсі. Тому що секс почнеться буквально відразу ж, як тільки ви відкриєте очі, вам просто не дадуть вийти з ліжка.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.