Індійський штат Карнатака Срикант Гоуда часто потерпає від місцевих мавп. Зокрема, тварини масово знищують поля місцевиїх фермерів після спустошливих набігів мавп. Один із фермерів Гоуда проявив неабиякий креатив, чоловік втратив терпіння і вигадав несподіваний спосіб боротьби з мавпами.

Він пофарбував свого собаку "під тигра" в надії, що це відлякає тварин-шкідників, які постійно знищують урожай. Раніше Гоуда чув, що інший фермер використовував для цієї мети іграшкового тигра. Але вирішив, що "живий тигр" спрацює краще.

Песик-тигр, фото The Youth

Пса фермер пофарбував шкуру свого пса характерними чорними, як у тигрів смужками. Слід відзначити, що для цього використовував безпечну фарбою для волосся, яка може протриматися місяць. Гоуда також розмістив на поле постери з зображення "тигрособаки".

Песик-тигр, фото The Youth

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Як повідомляє видання The Youth, дивний метод несподівано виявився дієвим. І тепер його хитрість взяли на озброєння інші фермери - сусіди Сриката. Тож у Індії тепер можна буде масово спостерігати собак-тигрів, які захищають поля від мавп.

Нагадаємо, у лісі під Дніпром знайшли мішок з малюками, на таке здатні тільки звірі: моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа дівчина підібрала на вулиці милого щеняти, але той виявився давно зниклим диким звіром.