Дата нашого народження визначає все життя. Тут нічого нового. Але виявляється, що, крім звичного для всіх зодіакального гороскопу, існує ще один. Стародавні вірили в те, що кожного людину по життю веде певну тварину, яке дарує йому надприродну силу.

Можна визначити свою тварину, яка має вплив на характер, за датою народження.

Тотемна тварина за датою народження

Видра (20.01–18.02)
Терплячі, наполегливі і дисципліновані. Їх таланти поєднуються з амбіціями, старанні працівники. Ненавидять неповагу і дуже хитрих людей, адже самі дуже лояльні.

Вдалий день — вівторок, а число — 19. Щасливий колір — фіолетовий, тому важливо додавати його в інтер'єр і гардероб.

Вовк (19.02–20.03)
Дуже незалежні і люблять перебувати на самоті, хоча самі по собі чудові сім'янини. Потребують особистого простору для роздумів. Вони чесні і щедрі.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Полярний вовк, Pinterest

Хорошим днем вважається четвер, а щасливе число — 3. Успіх приносить червоний колір.

Сокіл (21.03–19.04)
Люди, який по життю веде сокіл - цілеспрямовані, незалежні і вольові. Жвавість розуму заворожує. Вони дуже працьовиті та енергійні. Легко беруться за кілька справ одночасно.

Щасливе число у них 21, а день — п'ятниця. Чорний колір приносить удачу.

Бобер (20.04–20.05)
Під заступництвом бобра люди ніжні і доброзичливі. Вони люблять теплі зустрічі. Вони вміють співчувати допомагати, ненавидять грубих людей і тих, хто залежить від віртуального світу.

Сприятливим днем для них є понеділок, а успіх приносить число 18. Щасливий колір — сірий.

Олень (21.05–20.06)
Головні риси: енергійність, рухливість і пильність. Це дуже ризикові люди. Вони рішучі і мужні. Часто досягають великих висот у кар'єрі, адже звикли діяти швидко. Трохи запальні. Заздрісні і презирливі люди ніколи не знайдуть з ними спільну мову.

Щасливий день - неділя, а з число 11 пов'язане з хорошими моментами. Успіх притягує білий колір.

Дятел (21.06–21.07)
Люди, яких по життю веде дятел, володіють хорошою інтуїцією і аналітичними здібностями, вони хороші психологи. Ці люди дуже цілеспрямовані і вперті. Іноді це навіть заважає їм. Люблять бути в центрі уваги.

Щасливий день — неділя. Успіх приносить число 29. Варто звернути увагу на бордовий колір і всі відтінки червоного.

Лосось (22.07–21.08)

Йдуть в ногу з часом і володіють тонким смаком. Вони творчі, розумні і хитрі. Можуть досягти великих висот у бізнесі і політиці, оскільки легко знаходять мову з іншими людьми і здатні впливати на їхні думки. Не люблять порядку у всьому.

Сприятливий день — п'ятниця, а успіх приносить число 6. Для залучення щастя потрібно оточити себе бірюзовим кольором.

Ведмідь (22.08–21.09)
Сильні сторони цих людей - прямолінійність і сміливість. Вони педантичні, пристрасні, жорстокі і дуже самолюбні. Вони то наполегливо працюють, то сильно лінуються. Золотої середини немає. Досить вибагливі й вимогливі по відношенню до оточуючих.

ведмідь, pxhere

Доленосні рішення краще всього приймати по понеділках. Число удачі — 23. Щасливий колір — помаранчевий.

Ворон (22.09–22.10)
Наділені гостротою розуму, почуттям гумору і наполегливістю. Вони дуже справедливі і розуміють інших з півслова. Дуже щедрі, але не марнотратні. Завжди намагаються заробити більше. Не знайдуть спільну мову з людьми, які люблять драму, і з дріб'язковими і тими, хто висуває їм високі вимоги.

Найбільш сприятливий день — субота. Число удачі — 14. Найбільш підходящий колір — синій і всі його відтінки.

Змія (23.10–22.11)
Мудрість, рішучість і пристрасть — те, чим наділила змія людей, народжених під її покровительством. Кожен їх крок дуже продуманий, хоча з вигляду діють дуже швидко. Досить рухливі і легко адаптуються до нових обставин. Ненавидять підлиз і грубіянів.

Хороший день для нових звершень — середовище, а число — 9. Найкращим кольором вважається зелений.

Сова (23.11—21.12)

Дуже привабливі і загадкові, амбітні та вольові люди. Завжди багато думають, перш ніж ухвалити важливе рішення. Досить повільні. Вони ненавидять плітки і ніколи не беруть участь в різних інтрижках. Дуже господарські й економічні.

притягує Удачу коричневий колір. Сприятливий день — п'ятниця, а число — 17.

Гусак (22.12–19.01)
Задумливі, ніжні і спокійні натури. Чудові сім'янини. У них високі інтелектуальні здібності. Вони доброзичливі, але зазвичай рідко відкриваються людям, а їх кращі друзі — родичі. Не переносять грубих і ледачих людей.

Щасливий день — неділя. Успіх приносить число 12, самий підходящий колір — жовтий.

Як повідомляв Знай.uа багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щури розповіли астрологи.