Стрілець

За словами фахівців, на Стрільців чекає доленосна зустріч зі своєю другою половинкою. Цей роман дозволить народженим під цим знаком Зодіаку скинути з себе тягар минулих невдалих відносин, і почати особисте життя з чистого аркуша. Для Стрільців ця зима стане самим романтичним періодом року.

Зимовий гороскоп для трьох знаків Зодіаку

Риби

Довгі роки Рибам зовсім не щастило в кар'єрі. Вони займали друге місце, хоча вкалывались більше, ніж хто-небудь. Однак тепер настав їх час, цієї зими на голову Рибам впаде не тільки снігові пластівці, але й удача, яка прочертит довгу білу смугу в житті.

Є велика ймовірність отримання довгоочікуваної посади або нової роботи, якої вони гідні. І кар'єра з неймовірною швидкістю злетить вгору.

Овен

В зимовий період часу Овнам доведеться подолати несподівані перешкоди, які поставить перед ними доля. Однак саме це стане для них справжнім подарунком долі, можливістю показати свої таланти і бути поміченими. Найближчої зими удача буде явно на боці народжених під цим знаком Зодіаку.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Зимовий гороскоп для трьох знаків Зодіаку

Нагадаємо, що за вдачею люди, які народилися під знаком Скорпіона, це справжні воїни.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома болгарська віщунка Ванга залишила прогноз знакам Зодіаку, яких чекають невдачі в кінці 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, що на трьох представників зодіакального кола звалиться небувала фінансова удача до кінця місяця.